Sevilla

Coutinho kan få sesongdebut

Etter å ha knust Arsenal ble Liverpool satt på plass av Manchester City forrige runde. Liverpool-manager Jürgen Klopp må klare seg uten viktige Sadio Man. Klopp kan derimot benytte seg av Philippe Coutinho, som kom inn mot Sevilla.

Casper Ruud venter fortsatt på prøvesvar

Tennistalentet Casper Ruud har ennå ikke fått resultatene av alle prøvene han tok i forbindelse med at han slet med svimmelhet under en turnering i Sevilla.
Les mer om Sevilla.
Trosset dommerens advarsel og fikk svi mot Liverpool. Har bisarr forklaring på hvorfor
Sevilla-manager Eduardo Berizzo var en angrende synder.
Les mer om Liverpool.
Casper Ruud sliter med svimmelhet i varme: - Uvant og tøft
Tennistalentet Casper Ruud har ennå ikke fått resultatene av alle prøvene han tok i forbindelse med at han slet med svimmelhet under en turnering i Sevilla.
Les mer om Sevilla.

Herlige, håpløse Liverpool

(Liverpool – Sevilla 2-2) Liverpool spilte sin trettende Champions League-kamp på åtte år. Bare tre av dem er vunnet.
Les mer om Liverpool.
Firmino med straffemiss da Liverpool rotet bort seieren
(Liverpool-Sevilla 2-2) Roberto Firmino (25) kunne nærmest punktert kampen for Liverpool, men satte et straffespark i stolpen. 18 minutter før slutt utlignet Sevilla på Anfield.
Les mer om Anfield, Liverpool og Sevilla.
Bare uavgjort for Liverpool
Liverpool hadde seieren i lommen mot Sevilla, men måtte nøye seg med ett poeng i comebacket i Mesterligaen. Kampen endte til slutt 2-2. Mer på TV2.no.
DIREKTE: Blir det seier for Liverpool i Champions League-comebacket?
Følg Liverpool-Sevilla og sju andre kamper direkte 20.45.
Les mer om Liverpool.
Rankingras for Ruud
Casper Ruud fra Snarøya faller 25 plasser og ligger på 137.-plass på denne ukens ATP-ranking i tennis. Unggutten måtte trekke seg i andre sett av turneringen i Sevilla forrige uke da han følte seg svimmel.
Les mer om Ruud, Sevilla og Snarøya.
Svimmel Casper Ruud må testes etter tap
Casper Ruud ble svimmel og trakk seg i andre sett av ATP Challenger-turneringen i tennis i Sevilla tirsdag. Nå skal han gjennom medisinske tester.
Les mer om Sevilla.
Svimmel Ruud må gjennom medisinske tester etter tap i Sevilla
– Vi må finne ut av det, sier tenniskometens far.
Les mer om Sevilla.
Ruud trakk seg i andre sett
Christian Ruud ga seg på stillingen 0-3 i andre sett og er ute av ATP Challenger-turneringen i Sevilla allerede etter 1. runde. Ruud tapte det første settet 4-6 og var i trøbbel i det andre etter å ha tapt sine to første servegame i settet.
Les mer om Sevilla.
Hele Fotball-Europa har begynt å snakke om Sander (19)
Bare 18 år gammel ble Sander Berge solgt fra Vålerenga til Genk i Belgia. Siden har det svirret rykter om interesse fra Arsenal, Monaco, Sevilla og Atalanta.
Derfor blir Sander Berge i Genk
Sevilla har gitt opp å kjøpe Sander Berge (19) i dette overgangsvinduet. Det bekrefter agent Morten Wivestad overfor VG. Dermed fortsetter han i Belgia.
Berge blir i Genk
Det blir ingen overgang til Sevilla for Sander Berge (19), melder Eurosport. Sevilla skal ha budt 110 millioner, men Genk velger å beholde sitt norske stortalent.
Sander Berge om Sevilla-bud: – Gledelig
SANDVIKA (VG) Sander Berge (19) gleder seg over den store interessen som omringer ham bare timer før overgangsvinduet stenger.
Les mer om Sevilla-bud.
Berge om Sevilla-interessen: - En stor anerkjennelse
Aktuell for spansk storklubb.
Les mer om Sevilla-interessen.
Berge om Sevilla-interssen: - En stor anerkjennelse
Aktuell for spansk storklubb.
Les mer om Sevilla-interssen.
– Foreløpig bare spekulasjoner
Sander Berge er linket til Sevilla, men hevder det foreløpig ikke er noe konkret. – Det er foreløpig bare spekulasjoner. Men det er selvsagt alltid kult å få anerkjennelse, sier Berge til NRK på dagens pressetreff med det norske fotballandslaget.
Les mer om Berge, Foreløpig, NRK og Sevilla.
Ber Sander Berge tenke på spilletid
Etter ryktene om at Sander Berge (19) fra Bærum er på vei til Sevilla, ber landslagssjefen i fotball ham tenke seg godt om. – Jo yngre de er, jo viktigere er det at de tenker på spilletid, sier Lagerbäck. Sander Berge spiller for VIF og har spilt for Asker før.
Ber Sander Berge tenke på spilletid
Etter ryktene om at Sander Berge (19) er på vei til Sevilla, ber Lagerbäck unggutten tenke seg godt om. –– Jeg ber dem alltid gjøre en så realistisk vurdering som mulig. Jo yngre de er, jo viktigere er det at de tenker på spilletid, sier Lagerbäck.
Dette er Lagerbäcks råd til Sevilla-aktuelle Berge
Landslagssjef Lars Lagerbäcks råd til unge spillere som har tilbud fra storklubber er å tenke på spilletid. Sander Berge (19) kobles nå til spanske Sevilla.
Lagerbäck om Sander Berge: Forstår om han vil til Sevilla
SANDVIKA/OSLO (VG) Spania-aktuelle Sander Berge (19) stjal oppmerksomheten på mandagens pressekonferanse med landslagssjef Lars Lagerbäck.
Les mer om Sander Berge og Sevilla.
– Sander Berge jaktes av spansk toppklubb
Sevilla FC skal ha lagt inn et bud på 110 millioner kroner for Sander Berge (19), ifølge lokale medier.
Les mer om Sander Berge.