Siktet

Sak henlagt

En mann på Helgeland ble i fjor siktet for seksuelt krenkende atferd mot et barn i barnehagen. Nå har Nordland politidistrikt henlagt saken, skriver Rana Blad. Mannen jobbet i den aktuelle barnehagen og forholdet ble anmeldt av barnets mor, og den ansatte ble pågrepet i sitt eget hjem.
Les mer om Helgeland, Nordland og Rana Blad.

Siktet for drapsforsøk med øks: Varetektsfengslet i fire uker

Mannen i midten av 20-årene som natt til søndag skal ha slått en tilfeldig mann i Trondheim med øks, ble framstilt for varetekt i Sør-Trøndelag tingrett mandag ettermiddag.
Les mer om Sør-Trøndelag og Trondheim.
Siktet for drapsforsøk med øks: Fremstilles for varetekt
Mannen i midten av 20-årene som natt til søndag skal ha slått en tilfeldig mann i Trondheim med øks, fremstilles for varetekt i Sør-Trøndelag tingrett mandag ettermiddag.
Les mer om Sør-Trøndelag og Trondheim.
Siktet 36-åring om angrep på bussjåfør: – Han er skremt over det som skjedde og innser han gjorde det
36-åringen ba mandag om å bli løslatt, men ble fengslet i fire nye uker. Politiet etterforsker om angrepet kan ha vært et drapsforsøk.

Mann gikk rundt med øks i Trondheim. Ville drepe dette tilfeldige offeret

Siktet for drapsforsøk etter å ha slått tilfeldig offer i hodet med øks, med hensikt om å drepe.
Les mer om Trondheim.
Mann i 50-årene siktet for knivstikking av to personer
Fire personer skal ha hatt en uoverensstemmelse i natt som førte til at to personer ble fløyet til sykehuset.
Juventus-stjerne kobles til Manchester United etter Pogba-hint
I sommer klarte Paul Pogba (24) å lokke kompisen Romelu Lukaku (24) til Manchester United. Nå har han siktet seg inn på en gammel lagkamerat.
Journalister siktet for spionasje i Kambodsja
To kambodsjanske journalister, som har arbeidet for USA-støttede Radio Free Asia, er pågrepet og siktet for spionasje i Kambodsja.
Les mer om Kambodsja.
Ny lov kan dømme utilregnelige
En 26-åring som er siktet for over femti lovbrudd i Vennesla vil nå kunne bli dømt til tvungent psykisk helsevern etter innføringen av en ny lovendring. Lensmann John Thomas Homme sier kriminelle som er erklært utilregnelige nå skal kunne dømmes til tvangsbehandling og ikke slippe fri. Les mer.
Les mer om Vennesla.
Elleve personer siktet i stor smuglersak
ROGALAND: Skal ved flere anledninger ha innført flere tonn alkohol fra Polen til Norge.
Les mer om Norge og Polen.
Etterlyser bedre sikkerhet
Ansatte ved kinoen på Kongsberg etterlyser vektere på kveldstid. De er bekymret for sikkerheten skriver Laagendalsposten. Etter klokka 17 er det bare de ansatte ved kinoen igjen på jobb på Krona. Nylig ble en mann siktet for overgrep mot en tenåringsjente på bibliotektet i det samme bygget.
Tenåring siktet etter knivstikking
Politiet måtte sent i går kveld rykke ut til en knivstikking ved Granstangen skole på Stovner i Oslo. To av de skadde ble sendt til sykehus, der en av dem ble satt i arresten etter sykehusoppholdet. Vedkommende som er i tenårene er nå siktet i saken.
Les mer om Granstangen, Oslo og Stovner.
Henlegger familievoldssak mot politileder
Statsadvokaten henlegger saken mot en politileder i 40-årene som var siktet for familievold.
To år etter drapet på den styrtrike 83-åringen, sirklet politiet inn familiens gårdsarbeider
Den lille forstaden til New York ble rystet av drapet i 2015. Nå er en mann siktet.
Les mer om New York.
Må utsette tvangsinnleggelse
Kvinnen som er siktet for å ha drept sin tidligere samboer og sin far har anket avgjørelsen om å bli tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling. Det skriver FVN. Olav Sylte, som er forsvarer sier til avisa at kvinnen ikke vil bli flyttet fra fengselet før anken er behandlet.
Les mer om FVN.
19-åring siktet for voldtekt av 13-åring på bibliotek
En 19-åring er siktet for å ha voldtatt en 13-åring mellom bokhyllene inne på et bibliotek på Kongsberg.
Les mer om Kongsberg.
Mann siktet for sexprat med barn – skal ha brukt falske nettprofiler
En rogalending i 40-årene ble forrige uke varetektsfengslet, siktet for å ha hatt seksualiserte samtaler med barn på nettet.
Pågrepet etter å ha hentet «private dokumenter
Da det stormet som verst rundt Boligbyggs kjøpsteam, tok den innleide boligkjøperen Geir Fredriksen seg inn i Boligbyggs lokaler og hentet med seg dokumenter. Kort tid senere ble han pågrepet med dokumentene og siktet for innbrudd.
Les mer om Geir Fredriksen.
Politiet fikk medhold i ønsket om å tvangsinnlegge drapssiktet kvinne
Politiet har fått medhold i begjæringen om å tvangsinnlegge en 42 år gammel kvinne som er siktet for å ha drept sin tidligere samboer og sin far.
Drapssiktet kvinne tvangsinnlagt
Politiet har fått medhold i begjæringen om å tvangsinnlegge en 42 år gammel kvinne som er siktet for å ha drept sin tidligere samboer og sin far, skriver Dagbladet. Kvinnens forsvarer, Olav Sylte, sier at de sannsynligvis kommer til å anke.
Les mer om Dagbladet og Olav Sylte.
Siktet for voldtekt av ung jente
En mann i slutten av tenårene er siktet for et seksuelt overgrep mot en ung jente på biblioteket i Kongsberg, skriver Laagendalsposten. Overgrepet skal ha skjedd for to uker siden.
Mann siktet for voldtekt av ung jente på bibliotek
En 19 år gammel mann er siktet for å ha begått et seksuelt overgrep mot en ung jente mellom reolene på et bibliotek i Kongsberg.
Les mer om Kongsberg.
Erkjente straffskyld
En forretningsmann fra Arendal som er siktet for en sedelighetsforbrytelse, erkjente straffskyld i Aust-Agder tingrett i ettermiddag. Mannen er siktet for å ha misbrukt et maktforhold for å begå seksuelle handlinger mot en mann.
Les mer om Arendal og Aust-Agder.
Siktet for seksuell omgang
En mann i sekstiårene i Aust-Agder er siktet for seksuell omgang ved å misbruk sin stilling eller utnytte personer. Under fengslingsmøtet erkjente mannen straffskyld. Politiet ba om varetektsfengsling i to uker men fikk ikke medhold.
Les mer om Aust-Agder.
TEST: Intel Core i7-8700K og Core i3-8350K
Med sine nye prosessorer har Intel siktet seg inn mot konkurrenten.
Les mer om Core og Intel.