Skadd

n drept og sju skadd etter skyting i kirke utenfor Nashville

Skytteren skal være blant de skadde.
Les mer om Nashville.

E16 i Jevnaker er åpnet

Fire personer ble kjørt til sykehus etter ulykka på E16 i Jevnaker. Trolig er ingen alvorlig skadd. Ulykka skjedde da den ene bilen kom over i motsatt kjørefelt og kollidert med en møtende bil.
Les mer om E16 og Jevnaker.
Trolig lettere skadd
Fire personer er kjørt til sykehus etter ulykka på E16 i Jevnaker. Trolig er ingen alvorlig skadd. Ulykka skjedde da den ene bilen kom over i motsatt kjørefelt og kollidert med en møtende bil.
Les mer om E16 og Jevnaker.
n drept og åtte skadd etter skyting i kirke utenfor Nashville
Skytteren skal være blant de skadde.
Les mer om Nashville.

- Flere skutt i kirke utenfor Nashville

Minst seks skal være skadd, opplyser brannvesenet.
Les mer om Nashville.
Veien er åpen ved Sundbrua
Vegen er åpen igjen for trafikk etter trafikkuhellet på rv. 15 i Vågå. Fire personer ble skadd og er kjørt til sykehus i Lillehammer.
Les mer om Lillehammer, Sundbrua og Vågå.
Vådeskudd på Slottet
Spesialenheten for politisaker etterforsker en hendelse der det gikk av et skudd i et våpenrom i tilknytning til Slottet. Ingen ble skadd, men skuddet laget et merke i veggen.
Les mer om Slottet.
Tre døde og fire skadd i trafikkulykke på E6 i Troms
Tre personer er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon på E6 i Troms søndag ettermiddag.
Tre personer omkommet i front-mot-front-ulykke i Troms
Fire personer skadd.
En person skadd i arbeidsulykke
Politiet har rykket ut til en abeidsulykke ved Hålogalandsbrua i Narvik. En person er skadet etter å ha blitt truffet av en gjenstand. – Vi har kommet frem og jobber med å få oversikt, sier operasjonsleder Jon Inge Moen i Nordland politidistrikt. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med arbeid på den nye broen.
15-åring pågrepet etter antatt syreangrep i London
Seks personer ble skadd i det som trolig var et syreangrep i London lørdag. En 15-åring er pågrepet i saken, som politiet ikke tror er terrorrelatert.
Les mer om London.
Flere skadd i angrep mot dansk NATO-kolonne i Afghanistan
Flere personer er skadd etter at en dansk bilkolonne med NATO-kjøretøy ble angrepet av en selvmordsbomber i Afghanistans hovedstad Kabul.
Les mer om Afghanistan og Kabul.
Angrep med giftig spray i London var ikke terror
Minst fem personer ble skadd i det som trolig var et syreangrep i London lørdag. Politiet mener det ikke er snakk om et terrorangrep.
Les mer om London.
- Seks personer skadd i syreangrep på T-banestasjon i London
Gruppe skal ha sprayet skadelige midler mot personer, melder London-politiet.
Seks skadd av giftig spray i Øst-London
Politiet melder om seks skadde etter at en gruppe personer sprayet rundt seg med en «giftig substans ved et kjøpesenter i Øst-London.
Les mer om Øst-London.
Seks personer skal være skadd i London etter sprayangrep på kjøpesenter
Gruppe skal ha sprayet skadelige midler mot personer, melder London-politiet.
Les mer om London og London-politiet.
En kvinne reddes ut etter fallulykke i Malangen
En kvinne i 30-årene reddes lørdag kveld ut ved Søndre Bentsjordtind i Malangen, sør for Tromsø. Vedkommende er skadd etter et fall.
Kvinne i 30-åra skadd i fallulykke
En kvinne i 30-årene reddes lørdag kveld ut ved Søndre Bentsjordtind i Malangen, sør for Tromsø. Vedkommende er skadd etter et fall.
Sender Sea King til skadd kvinne
En kvinne er skadd i fjellet ved Malangen sør for Tromsø. – Det er ei dame som har falt i fjellet som trenger bistand fra helikopter med heis. Det er like langt fra Banak, derfor sender vi et Sea King fra Bodø, sier redningsleder Sten-Rune Nikolaisen i Hovedredningssentralen Nord-Norge.
Tror MC-fører mistet veigrepet
MC-føreren som ble lettere skadd i ei ulykke på Helgeland er våken og bevisst. – Han har opplyst til patruljen at han har holdt fartsgrensen på stedet, men skal ha mistet veigrepet på grunn av grus, sier operasjonsleder Jon Inge Moen. Politiet jobber ut fra at dette kan være en årsak til uhellet.
Les mer om Helgeland og Jon Inge Moen.
Pågrepet for vold med hammer
En mann er pågrepet i Bodø for å ha utøvd vold mot en annen person. Mannen skal ha slått en annen i hodet med en hammer. Den fornærmede er lettere skadd og den siktede er innsatt i arresten, melder politiet i Nordland.
Les mer om Bodø og Nordland.
En skadd i firehjuling-ulykke
Politiet i Nordland melder om en trafikkulykke ved fylkesvei 78 i Mosjøen. En firehjuling har kjørt inn i en bil ved Haugan. En person kjøres til legevakt med lettere skader, opplyser politiet.
Les mer om Haugan, Mosjøen og Nordland.
Bil traff tre
En bil har kjørt av veien og truffet et tre ved avkjøringsfeltet fra Østre Aker vei til E6 nordgående på Tangerud. Føreren er ikke hardt skadd, ifølge politiet.
Les mer om Tangerud og Østre Aker.
Ikke alvorlig skadd etter lekkasje
De to som ble fraktet til sykehus i Lillehammer etter en gasslekkasje på ei hytte ved Eidsbugarden er ikke alvorlig skadd. Begge er innlagt til observasjon, opplyser Sykehuset Innlandet.
E6 stengt etter utforkjøring ved Åsen
En bilist er skadd etter en utforkjøring ved Åsen i Levanger litt etter klokka åtte i morges. Skadeomfanget er ukjent.
Les mer om Levanger og Åsen.