Skatt

Moods of Norway konkurs

Kleskjeden Moods of Norway AS er konkurs. Kjeden har lenge slitt med lønnsomheten. Resultatet før skatt i 2016 ble på minus 30 millioner, skriver firmaet i en pressemelding. Blant årsakene er selskapets internasjonale satsing og økte valutakostnader.
Les mer om Norway.

– Aksjesparekonto handler ikke om skatt

Bernt Bangstad i Aksjonærforeningen er oppgitt over alt snakket om skattefordeler i forbindelse med aksjesparekonto. – Glem skatt. Den store fordelen er jo at man ikke trenger å tenke skatt, sier han.
Moods of Norway konkurs
Etter å ha slitt med dårlig lønnsomhet i flere måneder, slår kleskjeden Moods of Norway seg konkurs. Selskapet viser til et resultat før skatt i 2016 på minus 30 millioner og at regnskapet per august 2017 viser en fortsatt negativ utvikling.
Les mer om Norway.
Samarbeid mot kriminalitet
Buskerud fylkeskommune har inngått samarbeid med Skatt sør for å forhindre kriminalitet i sine byggeprosjekter. Avtalen som er signert denne uka, innebærer felles innsats mot arbeidslivskriminalitet knyttet til et utvalg av fylkeskommunens innkjøp.
Les mer om Skatt.

Mange tror de får skattekutt med aksjesparekontoen

I en spørreundersøkelse tror n av fem på at de slipper skatt eller får lavere skatt med den nye aksjesparekontoen. Det gjør de ikke, ifølge departementet.
Auke i samla skatteinnbetalingar
Hittil i år er det betalt inn 533 milliardar kroner i skatt i Noreg. Det er nesten 18 milliardar meir enn det som vart betalt i den same perioden i fjor.
Les mer om Noreg.
I hjertet av Europa ligger et bordell på 9000 kvadratmeter over 12 etasjer
Grunnleggeren av Europas største bordell er dømt til fengsel fordi han skylder over ti millioner kroner i skatt. Kvinnene som jobber på bordellene hans må ligge med minst fire menn i døgnet for å betale for rommet han leier ut.
Les mer om Europa.
– Skatt ble vanskelig for oss
Å gå til valg på økt skatt uten et tydelig nok budskap om hva pengene skulle gå til, ble et tapsprosjekt for Ap.
Les mer om Skatt.
Oljeskatten har fungert i årtier
DEBATT: Det er ikke skatt, men den lave prisen på olje som er hovedgrunn til at de gigantiske investeringene i Nordsjøen stopper opp.
Les mer om Nordsjøen.
- Det er krevende å gå til valg på økt skatt
Arbeiderpartiets sentralstyremøte sitter i krisemøte på Youngstorget. Trond Giske avviser at det er en ny maktkamp under oppseiling i partiet.
Les mer om Youngstorget.
Tilbake til fremtiden
Statistisk sentralbyrå (SSB) har regnet ut at den videre innvandringen til Norge vil koste hver nordmann, voksne som barn, 10.000 kroner mer i skatt årlig i forhold til dagens nivå de neste hundre årene, ifølge NRK Dagsnytt.
Les mer om Norge.
E24s partiutspørring: Slik vil partiene skatte lønnen din
En årslønn som gir økt skatt med Arbeiderpartiet, kan gi skattelette med Miljøpartiet. De fleste partiene vil endre inntektsskatten – sjekk hvordan!
Skatt er kult!
Har du født, mottatt barnetrygd eller brukt biblioteket? Har du noen gang stoppet opp og tenkt over hva dette koster?
SSB: Innvandring vil koste 10.000 ekstra per person
Innvandring til Norge vil koste 10.000 kroner ekstra i skatt per person hvert år fra 2025, viser ny forskning fra Statistisk sentralbyrå (SSB).
Les mer om Norge og Statistisk.
15 hadde skjulte verdier
15 personer som er bosatt i Vestfold meldte fra om skjulte formuer og inntekter i første halvår av 2017. Det viser nye tall fra Skatt sør. I løpet av årets seks første måneder ble 11 millioner kroner i tidligere skjulte formuer beskattet.
Les mer om Skatt og Vestfold.
- En grunnleggende usosial skatt
Eiendomsskatten er usosial og rammer blindt og skal fjernes, lover finansminister og Frp-leder Siv Jensen.
Skatt som øker faren for gjeldskriser
Formuesskatten øker kriserisikoen ved å favorisere lånefinansiering. Ulikhet bekjempes bedre med arveavgift.
Stordalen med kraftig formueshopp
Hotellinvestor Petter Stordalen (54) økte på ett år ligningsformuen fra 130 millioner til nesten to milliarder kroner. Dermed måtte han ut med 17 millioner kroner i skatt.
Lavere formuesskatt tenner ikke Vestlandets bedriftsledere
Formuesskatten betyr lite for bedriftslederne på Vestlandet når de skal skape nye jobber. Kutt i skatt på arbeidskraft er mye viktigere.
Les mer om Vestlandet.
Nesten dobling for SAS
SAS fikk et resultat før skatt på nesten 2 milliarder svenske kroner i tredje kvartal. Det er nesten en dobling fra året før og bedre enn forventningene.
Nesten dobling for SAS
SAS fikk et resultat før skatt på nesten 2 milliarder svenske kroner i tredje kvartal, nesten en dobling fra året før og bedre enn analytikernes forventning.
Nesten dobling for SAS
SAS fikk et resultat før skatt på nesten 2 milliarder svenske kroner i tredje kvartal, nesten en dobling fra året før og bedre enn analytikernes forventning.
En sterk sommer gir knalltall fra SAS
Flyselskapet dundrer til med nesten to milliarder i resultat før skatt i tredje kvartal.
Knalltall fra SAS
Flyselskapet dundrer til med nesten to milliarder i resultat før skatt i tredje kvartal.