Slåss

Splid på tiltalebenken

Avtalen de inngikk, skaffet 291 millioner leterefusjonskroner til det lille oljeselskapet Skeie Energy. Nå slåss skattesviktiltalte Christian Selmer og Arne Helland mot Økokrim hver for seg.

Kamp mellom kunstgras og naturgras, fotball og cricket på Lassa

Fotball, lacrosse, rugby cricket og baseball slåss om banetiden på Lassa. Da er det viktig om det blir naturgras eller kunstgras.
Les mer om Lassa.
Her slåss israelere mot hverandre
Det blir stadig vanskeligere å være en israelsk fredsaktivist.
Slåss for å ta over flyplass
Et nettverk av 20 reiselivsbedrifter vil overta driften av Avinors store tapssluk Fagernes lufthavn, Leirin. Investorene foreslår at staten skal være med på å dekke kostnadene i flere år.
Les mer om Leirin.

Iranske kvinner slåss mot islamske lover

TEHERAN (VG) Kvinner skal ikke lenger bli arrestert for å vise håret. Men veien til likestilling i Iran er fortsatt lang.
Les mer om Iran.
Reindriftseiere går til kamp mot Elkems gruveplaner
Reindriftsnæringen slåss mot Elkems gruveplaner i Nasafjell i Nordland. Selskapets ekspropriasjonssøknad møtes med kraftig motstand.
Les mer om Nasafjell og Nordland.
To kvinner anmeldt etter slagsmål om mann
To kvinner er anmeldt for ordensforstyrrelse som følge av at de to begynte å slåss på rutebilstasjonen i Sandnes etter uenigheter om en mann.
Slåss mot Airbnb med skyløsning
Choice-hotellkjeden tar nå i bruk en norsk skyløsning som skal gjøre hotelldirektørene bedre rustet til å konkurrere – både mot andre hoteller og Airbnb.
Les mer om Airbnb.
Lefortovo-fengselet sender grøss på grøss nedover ryggen
Frode Berg slåss sitt livs kamp i Lefortovo-fengselet i Moskva. Det hjelper ham lite at tidligere fange-kolleger er litterære og politiske giganter, skriver Morten Strand.
Et fengsel du ikke vil sitte i
Frode Berg slåss sitt livs kamp i Lefortovo-fengselet i Moskva. Det hjelper ham lite at tidligere fange-kolleger er litterære og politiske giganter, skriver Morten Strand.
Her vil han bygge ølhall
Hovedeier Kristoffer Stensrud vil plassere Lervig Aktiebryggeri i et signalbygg midt i Stavanger havn. Han må slåss med både tinghuset og teateret om tomten.
Brannfolkene kan stå maktesløse mot «sundowner-vinden
8300 brannfolk slåss mot branninferno.
Menn ville slåss
En mann som yppet til slåsskamp utenfor et utested i Sandefjord i natt, ble bortvist av politiet. I Tønsberg ble en annen mann bortvist fordi han sloss på et utested tidligere på natten.
Les mer om Sandefjord.
Sex, dritt og slåss 'n' roll
Artister som driter på hverandre. Publikum som har sex, slåss og skyter med champagnekork etter stakkaren på scenen. Det er ikke enkelt å underholde nordmenn før jul.
Putin vil slåss for de utestengte utøvernes verdighet og ære
Russlands mektige president Vladimir Putin vil hjelpe dopingutestengte utøvere med støtte til sivile søksmål for å renvaske seg. Han er overbevist om at dopbeskyldningene mot landet er politisk motivert.
Les mer om Vladimir Putin.
Drapstiltaltes kone i retten: - Jeg fant en kniv med blod på
EGERSUND: Kona til 51-åringen som er tiltalte for å ha drept sin storebror, fant en kniv med blod på etter at hennes mann og hennes svoger hadde slåss.
17-åring mistenkt for vold
En 17 år gammel gutt er mistenkt for å ha utøvd vold mot en annen gutt ved jernbanestasjonen i Drammen i kveld. Han er også mistenkt for å ha truet flere ungdommer med en pistollignende gjenstand. Ifølge politiet, skal det være sjalusi som er bakgrunnen for at gutten slåss og truet andre.
Les mer om Drammen.
Væpnet aksjon i Sandnes: Ungdommer samlet for å slåss
En gjeng på mellom 20 og 30 ungdommer samlet seg i Sandnes i en truende konfrontasjon. n tok frem en øks, og det har vært rapportert om et skytevåpen.
Masseslagsmål på Esso i Sandnes
Politiet har fått melding om flere personer som krangler og slåss på Esso-stasjonen i Sandnes sentrum.
Les mer om Esso og Esso-stasjonen.
Slåsskamp på Esso i Sandnes
Politiet har fått melding om flere personer som krangler og slåss på Esso-stasjonen i Sandnes sentrum.
Les mer om Esso og Esso-stasjonen.
Frustrert Hillary Clinton tok til Twitter
Vanligvis er det erkefienden Donald Trump som bruker Twitter for å hamre inn politiske budskap. Men torsdag kveld tok Hillary Clinton nettmediet i bruk for å slåss for barns helse.
- Ingen penger til sykkelekspressvei uten videre planlegging(pluss)
Trondheim må slåss med de andre storbyene i landet om statlige bevilgninger til sykkelekspressvei.
Rogaland slåss for Vestland-navnet
Fylkesrådmann Trond Nerdal vil ikke at Rogaland skal finne seg i at Hordaland og Sogn og Fjordane stikker av gårde med navnet Vestlandet.
Frikjent for vold mot drosjesjåfør
En sjåfør og en kunde begynte å slåss etter at kunden hadde kastet opp i bilen. Sjåføren mistet en tann og kunden ble slått i ansiktet med en sko. Han ble frikjent fordi sjåføren låste bildøra i 25 minutter mens han ventet på politiet, skriver Budstikka.
Les mer om Budstikka.
Kamp om dieselforbud i tyske byer
Til tross for dieselskandalen hos Volkswagen går det bra med tysk bilbransje. Nå slåss bransjen, med regjeringens støtte, mot et dieselforbud i flere tyske byer.
Les mer om Volkswagen.