Slått

Manchester City fikk skremmeskudd på tampen - klare for ligacupfinale

Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale.
Les mer om Bristol City.

Manchester City til ligacupfinale

Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale. I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som venter.
Manchester City til ligacupfinale etter målfest
Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City i tirsdagens semifinale.
Les mer om Bristol City.
TV 2: Golberg får gå OL-sprinten
Pål Golberg har slått Sondre Turvoll Fossli i kampen om den siste plassen på OL-sprinten. Det skriver TV 2 tirsdag. Dermed består sprintlaget i OL av Johanne Høsflot Klæbo, Emil Iversen, Eirik Brandsdal og Pål Golberg.

Novak Djokovic ble slått ut

Den tidligere verdenseneren ble overraskende slått ut i fjerde runde av Australian Open. Hyeon Chung som er ranket som nummer 58 i verden og slo Djokovic 7-6, 7-5 og 7-6.
Les mer om Australian Open og Djokovic.
#Metoo i Norge - og i verden
I Norge er det den siste tiden i politikken #metoo har slått kraftigst inn. Omtrent alle partiene er rammet, om enn i ulik grad.
Les mer om Norge.
Henrik Kristoffersen knuste Hirscher: – Dette har jeg ventet på
KITZBÜHEL (NRK): Forbannelsen ble endelig brutt. Marcel Hirscher ble slått med nesten sekundet under vanskelige forhold.
Les mer om Hirscher.
Klæbo på andreplass etter sprekk på slutten
Johannes Høsflot Klæbo ble slått av Aleksej Poltoranin etter at 30-åringen avsluttet forrykende på 15 kilometeren under verdenscupen i Planica søndag.
Klæbo måtte se seg slått av Poltoranin
Johannes Høsflot Klæbo klarte lenge å holde følge med Aleksej Poltoranin, men måtte til slutt se seg slått.
Tiltalt for hatefulle ytringer
En kvinne må møte i Bergen tingrett, tiltalt for å ha slått en kvinne og ha ytret flere ukvemsord. Blant annet skal hun ha kalt to somaliske kvinner for «ekle dyr.
Les mer om Bergen.
Ung mann slo til politiet
En mann i slutten av tenårene blir anmeldt for å ha slått til politiet med albuer og never, samt å ha slått en jevnaldrende mann. Det hele skjedde i Vardenlia i Sandefjord like etter midnatt, der politiet fikk melding om slåsskamp mellom flere ungdommer. To andre menn ble også pågrepet i bråket.
Les mer om Sandefjord og Vardenlia.
Byggefirmaer konkurs
I løpet av to dager ble to byggefirmaer i Kongsberg slått konkurs. Til sammen 16 ansatte er rammet, skriver Laagendalsposten. Selskapene Buskerud Omegn Byggtjenester AS og Total Uavhengig Kontroll AS har drevet med oppføring av bygg.
Arbeiderpartiet tar ansvar
DEBATT: #Metoo-kampanjen har virkelig slått opp dørene for mulighetene til endring!
Far dømt for å ha slått 13-åring
En mann i 40-åra er dømt til betinget fengsel i 21 dager for å ha slått en 13-åring på ei fotballbane. Bakgrunnen var at 13-åringen skulle ha slått sønnen hans. I følge dommen slapp ikke mannen 13-åringen før moren hans gikk i mellom, skriver HA.
«Skrekkhuset i California: Barna var fastlenket i månedsvis
RIVERSIDE, CALIFORNIA (VG) De 13 barna som har blitt holdt fanget av sine egne foreldre har blitt slått, sultet og straffet med fastlenking. Nå er foreldrene siktet for flere forhold.
Les mer om California.
I et kott i dette bygget skal mannen ha blitt holdt fanget i to dager
Mannen i 40-årene skal ha blitt kidnappet, holdt fanget, slått med jernrør og truet med pistol før han ble dumpet i et skogholt. Fem personer må møte i retten.
Kiwi-Kunde slo ned skoleelev
En kunde i Kiwi-butikken på Billingstad er anmeldt etter å ha slått ned en skoleelev. Hendelsen skjedde i forbindelse med en uoverensstemmelse i kassområdet, skriver Budstikka. Politiet kjenner ikke til kundens identitet, men har både video og vitner i saken.
Rusten Wawrinka slått ut
Stanislas Wawrinka er ute av Australian Open etter tap i strake sett mot Tennys Sandgren (USA). Amerikaneren vant 6-2, 6-1, 6–4 over Wawrinka, som nylig kom tilbake etter et halvt års skadeopphold.
Les mer om Australian Open og Wawrinka.
Svømmetreneren hadde bare tapt n gang mot sine elever - så klinket Simen (16) til
FSK-trener Kim Torry Simmenes måtte se seg slått av Simen Engan da de svømte mot hverandre i Tverlandsstevnet.
Telenor sakker akterut på innovasjonsmåling
Telenor faller elleve plasser på NHHs innovasjonsindeks og må se seg slått av konkurrenter som OneCall og Telia.
Les mer om OneCall og Telia.
Tap for FBK
Fredrikstad Ballklubb måtte seg seg slått da de fikk besøk av Larvik i kveld. Til slutt endte kampen 21-28.
Les mer om FBK og Larvik.
Pågrepet etter slåsskamp på butikk
En mann er pågrep etter å ha slått en kunde på en matbutikk i Kongsvinger. Mannen skal også ha opptrådt truende mot flere andre kunder. Den fornærmede fikk skader i ansiktet. Politiet mistenker at mannen var påvirket av narkotika.
Les mer om Kongsvinger.
Håndballgutta jubler for svenskene: - En gavepakke for oss
POREC (VG) «Dette var ingenting annet enn en bragd, skrev Sportsbladets kommentator etter at Sverige hadde slått EM-knockout på Kroatia tirsdag kveld.
Les mer om EM-knockout, Kroatia og Sverige.
Mann hevder seg slått ned i måkekrangel
De holdt ikke hodet kaldt, naboene som måket snø på Stabekk tirsdag kveld. Det endte med at den ene ringte politiet og sa han var blitt slått ned.
Les mer om Stabekk.
Casper Ruud slått ut: - Han misset litt for mye
Argentinske Diego Schwartzman slo Ruud i tre strake sett.
Les mer om Ruud.