Sluttpakke

TV 2-ansatt skulle sparkes – fikk sluttpakke

En mangeårig TV 2-ansatt som hadde uanstendig kontakt med jenter, ble avskjediget med en sluttpakke fra dagens ledelse, skriver Bergens Tidende.

Skulle sparkes - fikk sluttpakke

En mangeårig TV 2-ansatt måtte gå fra jobben etter å ha hatt uanstendig kontakt med unge jenter i noen av kanalens programmer. På vei ut døren ga dagens ledelse ham en sluttpakke.
Christine Meyer bekrefter at hun forhandler om sluttpakke
Statistisk sentralbyrås direktør Christine Meyer bekrefter at hun forhandler om sin sluttavtale, ifølge Aftenposten.
SSB-ansatte om konflikten: En stor belastning
Statistisk sentralbyrå-direktør Christine Meyer avviste fredag flere ganger at hun er ferdig som SSB-sjef, men hun forhandler ifølge VGs kilder om sluttpakke. Det provoserer flere ansatte.
Les mer om Christine Meyer.

SSB-ansatte reagerer på «dobbeltkommunikasjon fra Christine Meyer

Statistisk sentralbyrå-direktør Christine Meyer avviste fredag flere ganger at hun er ferdig som SSB-sjef, men hun forhandler ifølge VGs kilder om sluttpakke. Det provoserer flere ansatte.
Les mer om Christine Meyer.
Stortinget vil grave i SSB-konflikten
Samtidig forhandler direktøren om sluttpakke, ifølge flere medier.
Stortinget vil grave i SSB-konflikten
Flere politikere varsler at de vil ha klarere svar fra finansministeren om SSB-konflikten. Samtidig forhandler direktøren om sluttpakke, ifølge flere medier.
VG: SSB-sjefen forhandler om sluttpakke
SSB-sjef Christine Meyer skal være i forhandlinger om betingelsene for å gå av som sjef, melder VG. Målet er ifølge avisen å få løst saken i løpet av helgen.
Travsjefen enig om sluttpakke: - Det ble for slitsomt
Vidar Grundetjern og Forus Trav AS inngikk forlik før rettssaken.
Bonusen må betales tilbake
Idrettsstyret utvidet Inge Andersens allerede fete sluttpakke med 300.000 kroner da han ble sparket. Av respekt for grasrota bør de pengene tilbakeføres umiddelbart.
Sluttpakke kan redde Thommessen
Flere går offentlig ut med kritikk av Bedriftforbundets leder Olaf Thommessen. Men Thommessens sluttpakke kan gjøre det vanskelig å kaste ham.
Elden mener Graff snakker usant og går knallhardt ut mot NFF: - En behandling som nærmer seg barnehagenivå
Advokat John Christian Elden sier at Svein-Erik Edvartsen ble tilbudt sluttpakke seinest forrige fredag. Samtidig kritiserer han personalbehandlingen til NFFs ledelse.
Elden: - Edvartsen nekter å ta sluttpakke. NFF: - Edvartsen ikke tilbudt sluttpakke
Nå forbereder Edvartsen stevning av NFF.
Les mer om Edvartsen og NFF.
Edvartsen skal ha blitt tilbudt millionsum i sluttpakke
Norges Fotballforbund skal ha tilbudt Svein-Erik Edvartsen (38) et millionbeløp for å slutte i jobben som seksjonsleder i forbundet.
Dagbladet og Aller Media tilbyr sluttpakke til ansatte over 60
En frivillig ordning, sier konsernledelsen.
Les mer om Aller Media.
Mange tar sluttpakke
Kongsberg Maritime seier det er mange nok tilsette som takkar ja til sluttpakke til at selskapet slepp å seie opp folk i dei 120 stillingane som skal kuttast i bedrifta. Det skriv Laagendalsposten. Dei tillitsvalde meiner mange som takkar ja til sluttpakke gjer det fordi dei er redde for å bli overtalige og miste jobben uansett.
Les mer om Laagendalsposten.
Fikk n million etter oppsigelse
Daglig leder Tore Morheim ved Vev-Al-Plast er oppsagt, mot en sluttpakke på n million kroner, skriver Saltenposten. Morheim ble ansatt i bedriften i mai i fjor, og hevder at han ble mobbet ut av jobben. Ifølge avisa skal styret ha bedt ham om å gå allerede etter 2,5 måned som følge av blant annet mangelfulle lederegenskaper og tapte anbud.
Fikk en million for å si opp
Tore Moheim ble oppsagt fra sjefsjobben i Vev-Al-Plast etter kort tid, mot at han fikk en solid sluttpakke.
Les mer om Vev-Al-Plast.
Kongsberg Maritime kutter 120 stillinger
Kongsberg Maritime ga mandag de ansatte beskjed om at 120 stillinger i Norge skal slankes bort. Alle ansatte får tilbud om å søke sluttpakke.
Les mer om Norge.
Kongsberg Maritime kuttar igjen
Kongsberg Maritime har i dag gitt dei tilsette beskjed om at 120 stillingar i Noreg skal kuttast. Alle tilsette får tilbod om å søke sluttpakke. – Justeringane er naudsynte marknadstilpassingar som sikrar berekraftig konkurransekraft i ein krevjande marknad, seier administrerande direktør Egil Haugsdal i Kongsberg Maritime ifølge E24.
Kongsberg Maritime kutter 120 stillinger i Norge: Alle tilbys sluttpakke
De tøffe tidene er ikke over for Kongsberg Gruppen og den største divisjonen Kongsberg Maritime. Nå er de ansatte varslet om nye kutt.
Statoil kutter mest på Forus
En av ti statoilansatte er slanket bort på tre år og innsparingen rammer hovedkontoret hardest. Av 2100 fast ansatte i Statoil som tok sluttpakke, jobbet 41 prosent på Forus.
Les mer om Statoil.
Inge Andersen får en sluttpakke på tre millioner kroner etter sparkingen
Ifølge Nettavisen er verdien av sluttpakken til Inge Andersen, avgått generalsekretær i Norges Idrettsforbund, på over 3 millioner kroner.
Les mer om Inge Andersen.
– Inge Andersens sluttpakke verdt tre millioner kroner
Avtalen gunstigere enn først antatt.