Snarøya

Nok en tennis-seier for Ruud

Casper Ruud fra Snarøya er klar for kvartfinale i Challenger-turneringen i Ny-Caledonia. Han har vunnet sine to første kamper i turneringen. Dette er en del av 19-åringens oppvarming til Australian Open-kvalifiseringen som starter 10. januar.

Selger luksuspalass til 130 millioner utenfor Oslo

Investor Arne Fredly har bestemt seg for å selge villaen på Snarøya i Bærum.
Les mer om Bærum, Oslo og Snarøya.
Fredly: 500 nordmenn har råd til å kjøpe huset mitt
Arne Fredly (53) mener det er rundt 500 nordmenn som er rike nok til å kjøpe hans luksusvilla på Snarøya. Her kan du se luksusen.
Les mer om Snarøya.
Kjøpte for 158 mill. på Snarøya – nå vil han rive
Fredrik Halvorsen vil bygge bolig på en gigantisk strandeiendom, og skal beholde den selv.
Les mer om Snarøya.

Ruud ned tre plasser

Casper Ruud faller forsiktig til en 137.-plass på den siste verdensrankingen i tennis. Sist uke var tennistalentet fra Snarøya rangert som nummer 134 i herresingle, melder NTB.
Les mer om NTB og Snarøya.
Vil stoppe vannsabotøren i Bærum
Politiet tror denne mannen har sabotert vannforsyningen på Snarøya og Oksenøya minst sju ganger siden 2009. Nå ber de om tips for å avsløre hvem han er.
Les mer om Bærum, Oksenøya og Snarøya.
Vannsabotør tatt på fersken av viltkamera - politiet tror han har holdt på i åtte år
Politiet ber om tips etter at en mann har sabotert vannforsyningen på Snarøya gjentatte ganger siden 2009.
Les mer om Snarøya.
Rankingras for Ruud
Casper Ruud fra Snarøya faller 25 plasser og ligger på 137.-plass på denne ukens ATP-ranking i tennis. Unggutten måtte trekke seg i andre sett av turneringen i Sevilla forrige uke da han følte seg svimmel.
Les mer om Ruud, Sevilla og Snarøya.
Ønsker tips om vannsabotør
De siste årene har en mann sabotert vannforsyningen på Snarøya og Oksenøya flere ganger, skriver Budstikka. Vanntrykket har forsvunnet fra boliger og kan forsvinne fra brannvesenets vannslanger ved slukking av en brann. Nå ber politiet om tips.
Les mer om Budstikka, Oksenøya og Snarøya.
Eieren av Madsens ubåt bor i Norge
Georg Poul Artmann, som er bosatt på Snarøya i Bærum kommune, er den formelle eieren av ubåten «UC3 Nautilus.
Les mer om Bærum, Norge og Snarøya.
«Rakett-Madsens ubåt eies av selskap kontrollert av millionær på Snarøya
Drapssiktede Peter Madsen (46) har blitt bredt omtalt som ubåteier, men den formelle eieren av ubåten Kim Wall forsvant fra, er et selskap kontrollert av millionæren Georg Poul Artmann, som er bosatt i Norge.
Ubåten eies av mann på Snarøya
Ubåten «Nautilus som journalisten Kim Wall forsvant fra eies ikke av drapssiktede Peter Madsen, men av Georg Poul Artmann som er bosatt på Snarøya, skriver VG. Artmann ble i 2011 omtalt som en av de rikeste i Akershus fylke.
«Rakett-Madsens ubåt eies av millionær på Snarøya
Drapssiktede Peter Madsen (46) har blitt bredt omtalt som ubåteier, men den formelle eieren av ubåten Kim Wall forsvant fra, er millionæren Georg Poul Artmann, som er bosatt i Norge.
USAs dyreste bolig til salgs
Får trettimillionersobjektene på Snarøya og Tjuvholmen til å fremstå som edruelige førstegangskjøp.
Les mer om Snarøya og Tjuvholmen.
Snarøya-bolig solgt for 28 millioner kroner
– I slike prisklasse finner man personer som blåser litt i statistikken, sier megler til Dagens Næringsliv.
Ruud tålte ikke varmen
Tennisspilleren Casper Ruud måtte bryte kampen mot Tommy Paul under ATP 500-turneringen Citi Open i Washington DC. Han er dermed ute av turneringen. Under andre settet måtte tennisprofilen fra Snarøya ha medisinsk tilsyn, skriver Tennis-Norge.
Asbestplater var usikret
Usikrede asbestplater lå utenfor Snarøya skole i helgen, mens barn lekte i området, skriver Budstikka. Asbestplatene var bak et gjerde som barna klatret over. Entreprenøren beklager hendelsen, og sier at asbestplatene burde vært sikret bedre.
Les mer om Budstikka og Snarøya.
Står frem som kjøper av giganteiendom på Snarøya
Investor Fredrik Halvorsen bekrefter kjøpet av giganteiendom på Snarøya, men er hemmelighetsfull om planene for prakteiendommen.
Les mer om Snarøya.
Ruud faller en plass
Casper Ruuds innsats i Blois-turneringen var ikke nok til å sende ham oppover på verdensrankingen. I stedet faller den norske tennisyndlingen til 109.-plass. Det er en plass lavere enn ved forrige ranking for 18-åringen fra Snarøya.
Alle reddet opp av vannet
En brottsjø kastet ungdommene på sjøen ved Nakholmen. Den førerløse RIBen, med 175 hestekrefter, fortsatte i stor fart over fjorden før den strandet på Snarøya.
Les mer om Nakholmen, RIBen og Snarøya.
Førerløs RIB over fjorden, da fire unge mennesker havnet i sjøen
En brottsjø kastet ungdommene på sjøen ved Nakholmen. Den førerløse RIBen, med 175 hestekrefter, fortsatte i stor fart over fjorden før den strandet på Snarøya.
Les mer om Nakholmen, RIBen og Snarøya.
Ruud om sønnens suksess: – Casper er milevis foran meg
SNARØYA (VG) Han var selv en av verdens beste tennisspillere, men Christian Ruud (44) var ikke i nærheten av sin French Open-spillende sønn Casper som 18-åring.
Optimistisk Ruud
Tennisspilleren Casper Ruud sikter seg inn på en plass i turneringen French Open. Stortalentet fra Snarøya Tennisklubb har klatret mange hundre plasser på rankingen det siste året, og er nå nummer 118 i verden.
Svømme-Lavrans skal få Brækhus i bokseform
OSLO/SNARØYA (VG) Cecilia Brækhus (35) har startet oppkjøringen til kampen foran 20.000 tilskuere i Bergen i juni. Med på laget har hun fått tidligere toppsvømmer Lavrans Solli (25).
Les mer om Bergen.
Ruud røk rett ut i Monte Carlo
Casper Ruud fra Snarøya røk ut i første runde av ATP-turneringen i tennis i Monte Carlo i dag. Motstanderen, tyske Jan-Lennard Struff, vant i to strake sett. Kampen endte 6-4, 6-4 i tysk favør. Ruud hadde fått wildcard til hovedrunden i Monte Carlo.