Stoppet

Hemmeligstemplet epost avslører hvordan Oslo Havn styres, og hvorfor granskingen av Kina-luksus ble stoppet

Styrelederen i Oslo Havn mener styret skal «spille administrasjonen god, i stedet for å granske gamle luksusturer.
Les mer om Oslo Havn.

– Det er rent og skjært lureri, sier teaterdirektør

I Norge er det ulovlig å videreselge dyrere billetter. Derfor mener Forbrukerombudet at nettsiden Viagogo bryter norsk lov. De får ikke stoppet praksisen siden selskapet er utenlandsk.
Les mer om Det, Forbrukerombudet og Viagogo.
Kort tau og nedisete ruter
UP stoppet ved 20-tiden søndag en bil som tauet en annen bil i Semsbyveien på Sem. Slepetauet var på ca. 1,5 meter, og bilen som ble tauet hadde nedisete ruter. To menn fra Litauen fikk førerkortene beslaglagt.
Les mer om Litauen, Sem og Semsbyveien.
35-åring tatt for promillekjøring
En 35 år gammel mann er mistenkt for promillekjøring, etter å ha ha blitt stoppet av politiet på riksveg 44 på Skjæveland søndag kveld.
Les mer om Skjæveland.
Mopedfører stoppet i Drammen
En mopedfører i 60-årene er blitt stanset av politiet i Austadveien i Drammen, mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Det blir tatt prøver av mannen, opplyser politiet.
Les mer om Austadveien og Drammen.
Politiet tok førerkort
Utrykningspolitiet stoppet tidligere i kveld en svensk bilfører som kjørte i 137 kilometer i timen i 90-sonen. Svensken ble stoppet på E18 i Eidsberg, skriver politiet på Twitter.
Les mer om E18, Eidsberg og Twitter.
Alvorlig avløpsfeil i Brunlanes
Larvik kommune melder om problemer med transportsystemet for avløp i Brunlanes. «Det har oppstått en relativt alvorlig feil på Stretre pumpestasjon. Dette medfører at vi har stoppet flere pumpestasjoner. skriver kommunen på sin hjemmeside.
Les mer om Stretre.
Gutt forsøkt lokket i fremmed bil
En gutt på Stabekk skole i Bærum ble i dag forsøkt lokket inn i en fremmed bil på vei til skolen. Ifølge gutten var det en varebil med tre personer som stoppet. Torleif Grendahl, rektor ved skolen, sier at gutten løp fra stedet, før politiet ble varslet.
Les mer om Bærum og Stabekk.
Stoppet 42 skudd i NHL-kamp
Frederik Andersen hadde en strålende kamp mellom stengene da Toronto Maple Leafs slo New Jersey Devils 1-0 etter forlengning i NHL-ishockeyen. Hele 42 redninger vartet den danske keeperen opp med.
Vogntog har stoppet
Et vogntog har stoppet i en bakke på E6 ved Laksfors mellom Trofors og Mosjøen i nordgående retning, ifølge Statens vegvesen. Det kan være vanskelig for større kjøretøy å passere.
Les mer om Mosjøen.
Brukte over to år på å skrive bok om Kjell Inge Røkkes Aker – nå er den stoppet
Henrik H. Langelands jubileumsbok om industrikonsernet Aker er stanset. Ifølge Langeland ble den ikke slik hovedeier Kjell Inge Røkke hadde sett for seg.
Les mer om Aker og Kjell Inge Røkke.
Ruset bilfører stoppet på E39
Mann og kvinne i 20-årene i bil med falske kjennemerker stoppet av politiet. Også i Sandnes ble en mann tatt for ruskjøring.
Les mer om E39.
Brukte over to år på å skrive bok om Kjell Inge Røkkes Aker – nå er den stoppet
Henrik H. Langelands jubileumsbok om industrikonsernet Aker er stanset. Ifølge Langeland ble den ikke slik hovedeier Kjell Inge Røkke hadde sett for seg.
Les mer om Aker og Kjell Inge Røkke.
Mann (27) stakk av med bil
En mann droppet å levere tilbake bilen han prøvekjørte til bilforhandleren. Da politiet stoppet mannen ved midnatt med stjålne skilter, påsto han at han fortsatt prøvekjørte bilen.
Kjørte i rus
Politiet stoppet tidligere i kveld en ruset bilfører slutten av 20-årene. Mannen er anmeldt, skriver politiet på Twitter. Han ble stoppet ved Torvbyen i Fredrikstad
Les mer om Fredrikstad, Torvbyen og Twitter.
Overlasta med 2700 kg død mink
En varebil var overlastet med 2700 kg med død mink, da den ble stoppet på Husum på Løten i dag. Varebilen var 77 prosent overlastet, og føreren ble anmeldt.
Les mer om Husum og Løten.
En tatt i trafikkontroll
1 kjøretøy ble avskiltet for manglende EU-godkjenning, i en trafikkontroll på E6 ved Mjøsbrua natt til torsdag. I alt 60 biler ble stoppet.
Les mer om EU-godkjenning og Mjøsbrua.
Følte seg som en tung kriminell da han ble bedt om å kle av seg alt
– Dette er maktmisbruk, sier skuespiller ved Trøndelag Teater, Karl-Vidar Lende. Søndag ble han stoppet i tollen på Værnes og beordret til å kle seg naken.
Vegvesenet stoppet lastebil med skrekk-felger
Statens vegvesen ble ikke imponert over pigg-pryden som møtte dem under kontroll av en lastebil tirsdag.
Ble stoppet med piggene ute
Statens vegvesen Vest tvitret tirsdag om et noe uvanlig funn under en kontroll på Os.
Les mer om Vest.
Kjørte uten førerkort
En mann i 20-åra blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort etter at han ble stoppet av politiet på E18 i Sandefjord i natt.
Les mer om E18 og Sandefjord.
– Noen personer i TV 2 burde ha vært stoppet. Men de har fått holde på.
Tidligere TV 2-profil Troy Gulbrandsen (49) forteller at han har sett ledere og andre sextrakassere unge kvinner i kanalen.
Les mer om Noen og Troy Gulbrandsen.
Et av Nord-Norges største beslag
To kvinner står i Ofoten tingrett i dag tiltalt for brudd på narkotikaloven. I februar i år ble de stoppet av Tollvesenet med en koffert fylt med 2,6 kilo heroin, et av landsdelens største beslag noensinne. – En av kvinnene har tilstått, mens den andre nekter straffskyld, sier statsadvokat, Thor Erik Høiskar.
Dømt for ruskjøring i stjålet bil
En mann i 30-åra er i Sandefjord tingrett dømt til fengsel i 80 dager etter en kjøretur. Ifølge dommen var mannen, som ikke har gyldig førerkort, påvirket av narkotika da han ble stoppet i en stjålet bil. Han må også betale en bot på nesten 40 000 kroner.
Les mer om Sandefjord.