Torp

Ryanair bommet på ferieplanlegging - må kansellere opptil 2000 fly

Torp-London blant de innstilte.

Kansellerer to norske flyvninger

Ryanair kansellerer to norske flyvninger de kommende dagene, skriver selskapet. Ryanair har varslet at de vil kansellere 40 til 50 flyvninger hver dag de neste ukene. De to kansellerte flyvningene går fra Torp til London Stansted.
Les mer om London Stansted og Torp.
Kraftig passasjervekst på Torp lufthavn
I august reiste 193.353 passasjerer til og fra Sandefjord lufthavn, Torp. Dette er en vekst på 44,5 prosent fra samme periode året før.
Les mer om Sandefjord og Torp.
Kraftig passasjervekst på Torp
I august reiste 193.353 passasjerer til og fra Torp Sandefjord lufthavn. Dette er en vekst på 44,5 prosent fra samme periode året før.
Les mer om Torp Sandefjord og Torp.

800 kunder uten strøm i Fredrikstad

Det har vært et strømbrudd på Østsiden, Begby og Torp i Fredrikstad og rundt 800 kunder er uten strøm. Det forteller Terje Gabrielsen, informasjonsansvarlig i Norgesnett, til Fredriksstad Blad. Norgesnett har sendt ut mannskaper for å lokalisere feilen.
KrF i harnisk over Torp-kommentar - klaget inn til Kringkastingsrådet
NRK-profil Ole Torps bemerkning om at det tales i tunger i KrF får flere i partiet til å reagere.
MITT GULLSTED: Sonja farter verden rundt, men glemmer aldri oppveksten på Torp
– Det at jeg står her nå 20 år senere, og kjenner igjen så mye – det varmer meg dypt inn i sjela mi, sier Sonja Wanda. Hun kom til Torp som seks år gammel flyktning fra et krigsherjet Sør-Sudan.
Les mer om Sonja Wanda, Sør-Sudan og Torp.
Vil bruke avgiftspenger på biodrivstoff
Gisle Skansen, flyplassjef på Torp lufthavn Sandefjord vil bruke inntektene fra flypassasjeravgiften på å subsidiere flyselskapene i deres bruk av biodrivstoff.
Les mer om Sandefjord og Torp.
Vil bruke avgiftspenger på biodiesel
Gisle Skansen, flyplassjef på Torp lufthavn Sandefjord vil bruke inntektene fra flypassasjeravgiften på å subsidiere flyselskapene i deres bruk av biodrivstoff.
Les mer om Sandefjord og Torp.
Mange pilotstudenter på Torp
60 nye studenter har begynt på Pilot Flight Academy i Sandefjord i høst. Det er rekord for flyskolen på Torp, skriver Vestviken 24. Totalt har skolen 150 pilotstudenter.
Kunst og fadermord
Jakob Oftebro og Ane Dahl Torp imponerer i dekadent dansk kunstdrama.
Les mer om Ane Dahl Torp.
Dahl Torp og Oftebro flørter rundt kunstnerklisjeen
«Rivalene skjemmes av en floskelaktig oppfatning av hvordan kunstnere kler seg og ter seg.
Les mer om Oftebro.
Kunstnerisk fadermord for åpen scene
Verken Ane Dahl Torp eller Jakob Oftebro greier å løfte «Rivalene ut av det fornøyelige, men lett forglemmelige.
Les mer om Jakob Oftebro og Rivalene.
MDG ønsker elfly på Torp
Vil ha testbase i Sandefjord.
Les mer om Sandefjord og Torp.
Småfly måtte nødlande
Et småfly måtte Torsdag ettermiddag nødlande på Torp Sandefjord lufthavn, skriver Sandefjords Blad. Ifølge politiet møtte flyet, som var på vei til en annen flyplass, lande på Torp på grunn av en teknisk feil. Nødlandingen ble gjennomført uten dramatikk.
Les mer om Torp, Torp Sandefjord og Torsdag.
Pastorsønn: – Listhaug sleiker kristne fundamentalister oppetter ryggen
Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) er dobbeltmoralsk, mener pastorsønn Anders Torp. Listhaug avviser anklagene.
Les mer om Sylvi Listhaug.
Anders Torp hevder Listhaug er dobbeltmoralsk
Innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) sleiker kristne fundamentalister oppetter ryggen, hevder skribent Anders Torp.
Les mer om Listhaug.
Pastorsønn mener Listhaug er dobbeltmoralsk
Innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) sleiker kristne fundamentalister oppetter ryggen, hevder pastorsønn Anders Torp.
Les mer om Listhaug.
Rekord-sommer på Torp
Torp har hatt en rekordsommer med nesten 393 000 personer som reiste via flyplassen i juni og juli I juli økte antall passasjerer med 46 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Markeds- og kommunikasjonssjef på Torp, Tine Kleive-Mathisen, er veldig fornøyd.
Les mer om Tine Kleive-Mathisen og Torp.
Ørmen på Kongelaget - Torp er ute
Pål Øyvind Ørmen fra Råde er klar for torsdagens finale i landsskytterstevnet, også kalt Kongelaget. Vinneren fra 2015, Eileen Torp fra Rakkestad, klarte ikke å kvalifisere seg i år.
Buss mot nazisme til Fredrikstad
En gruppe personer fra venstresiden i Oslo er lørdag formiddag på vei i buss til Fredrikstad for å gi sin støtte til dem som har mobilisert mot nazisme i Fredrikstad. Det skriver Fredriksstad Blad. Gruppen sier de ikke kommer for å demonstrere, men for å «støtte folk i Fredrikstad som står under angrep nå, sier talsmann Petter Helstad Torp.
Carl-Erik Torp er ferdig i Brann etter sesongen
– Jeg kjente en klump i halsen, sier Torp om avgjørelsen.
Les mer om Brann og Torp.
Hadde tyvegods i bagasjen
To menn fra Hviterussland er dømt til syv måneder i fengsel for grovt heleri av stjålne varer for 100 000 kroner. Tollere i Kongsvinger fattet mistanke om at de var mobile vinningskriminelle, blant annet fordi de hadde med seg en svært kraftig magnet som kan brukes ved butikktyverier. Da tollere sjekket mennene på Torp Sandefjord lufthavn, ble de stjålne varene funnet i bagasjen deres.
Diktet muligens opp syndebukk
To mobile vinningskriminelle fra Hviterussland mener en som jobber i Agder med navn Pavel lurte dem til å frakte tyvgods på Torp flyhavn. Politiet fant aldri mannen. De to må nå i fengsel fordi retten ikke tror Pavel finnes, skriver Sandefjords Blad.
Les mer om Agder, Hviterussland, Pavel og Torp.
Valuta-beslag på Torp
Tollere på Torp Sandefjord lufthavn har gjort 14 valutabeslag i løpet av de tre første ukene i juli. Beslagene er på til sammen 510 000 kroner. Dette er penger som passasjerene skulle fortalt om til tolletaten. For har du mer enn 25 000 kroner med deg når du skal reise til utlandet, må du opplyse om det.
Les mer om Torp Sandefjord og Torp.