Torp

Shuttlebuss innstilt

Togreisende får beskjed om at shuttlebussen mellom Torp stasjon og Torp ikke går. Grunnen er vanskelige kjøreforhold. Togreisende må i stedet ta taxi fra Sandefjord stasjon.
Les mer om Sandefjord og Torp.

Tusenvis av norske foreldre får beskjed om at barnets hode er unormalt stort. – Skaper grunnløs frykt og unødvendige kontroller

6000 norske barn fødes med for stort hode etter WHOs standard. Rundt 2500 av dem henvises til sykehus – de aller fleste unødvendig. Jenny Othilie Skoglund Torp er et sånt barn.
Hadde narkotika hjemme
Rundt midnatt pågrep politiet i Fredrikstad en mann i 20-årene med mindre mengder narkotika i en leilighet på Torp.
Les mer om Fredrikstad og Torp.
Tusenvis av norske foreldre får beskjed om at barnets hode er unormalt stort. – Skaper grunnløs frykt og unødvendige kontroller
6000 norske barn fødes med for stort hode etter WHOs standard. Rundt 2500 av dem henvises til sykehus – de aller fleste unødvendig. Jenny Othilie Skoglund Torp er et sånt barn.

Tatt med 108 hasjkuler

En spansk statsborger sitter i varetekt etter å ha blitt tatt med 108 hasjkuler på seg og inni kroppen på Torp Sandefjord Lufthavn, skriver Tønsbergs Blad. Mannen ble varetektsfengslet i fire uker etter å ha kommet med fly fra Malaga til Torp.
Christian Torp blir generalsekretær i DND
Dataforeningen ønsker å øke synligheten. Christian Torp blir nå ny generalsekretær i foreningen.
Les mer om DND.
Christian Torp blir generalsektretær i DND
Dataforeningen ønsker å øke synligheten. Christian Torp blir nå ny generalsekretær i foreningen.
Les mer om DND.
Førerløse busser på Torp
Sandefjord næringsforening ønsker å teste ut førerløse busser rundt Torp Sandefjord lufthavn. Det kan bli testet ut allerede neste år, skriver Sandefjords Blad. Bussene kan blant annet frakte folk mellom Fokserød og Torp, og til og fra Råstad stasjon.
Prest ønsker kirkelig #metoo-kampanje
Elisabeth Torp, som er leder for Kirkelig Ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep, ønsker en kirkelig #metoo-kampanje.
Ryanair feirer 20 år på Torp
3. november 1997 ble det skrevet luftfartshistorie da Torp ble første lufthavn i Norge med lavpristrafikk. Ingen andre lufthavner i Norge hadde lavprisaktører den gang, og Ryanair var i stor grad med på å sette Torp på kartet. Siden oppstart i november 1997 har Ryanair fraktet over 8,5 millioner passasjerer til og fra Torp.
Les mer om Norge, Ryanair og Torp.
Passasjervekst på Torp
I oktober reiste 183 981 passasjerer til og fra Torp, og aldri før har så mange reist fra Torp i oktober. Veksten er på 43,5 prosent i forhold til året før.
Les mer om Torp.
Fant ikke sprengstoff
Politiet har ikke funnet sprengstoff i boligen de aksjonerte mot på Torp i morges. Det opplyser operasjonsleder Ingar Signebøen. Væpnet politi aksjonerte etter at de fikk melding om at en eller flere personer ble holdt som gisler i en leilighet. En person er pågrepet og foreløpig siktet for trusler.
Les mer om Ingar Signebøen og Torp.
Hassan El Fakiri erstatter Carl-Erik Torp i Brann
Nå skal den gamle Brann-helten trene klubbens talenter.
Filminnspilling ved Oslo Plaza
I dag spilles det inn scener til katastrofefilmen «Skjelvet ved Oslo Plaza. I filmen følger vi den samme familien som i «Bølgen, med Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner i hovedrollene. Premieren er planlagt i august 2018.
Meiner konkurransen om nytt regjeringskvartal må haldast på nytt
Arkitektgruppa Niels Torp+ meiner Statsbygg har gjort så grove feil i konkurransen om nytt regjeringskvartal, at heile konkurransen må avlysast og starte på nytt.
Les mer om Statsbygg.
Tre til sykehus etter ulykke
Tre personer er fraktet til sykehus for sjekk, og en person er fraktet til legevakta etter at to biler kolliderte på Hangarveien ved Torp Sandefjord lufthavn.
Ulykke ved Torp
En person er skadet etter en trafikkulykke mellom to biler på Hangarveien ved Torp Sandefjord lufthavn. Det er uvisst om ulykken får konsekvenser for trafikken til og fra flyplassen.
Beruset mann tatt på Torp
En beruset mann er tatt inn til arresten etter ordensforstyrrelser på Torp, Sandefjord lufthavn lørdag ettermiddag, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Sandefjord, Torp og Twitter.
- Jeg satte hele mitt renomm som hardkokt revolverjournalist på spill
NRK-profil Ole Torp gråter over et dikt som minner ham om faren, som var krigsseiler.
- Jeg satt hele mitt renomm som hardkokt revolverjournalist på spill
NRK-profil Ole Torp gråter over et dikt som minner ham om faren, som var krigsseiler.
Ryanair bommet på ferieplanlegging - må kansellere opptil 2000 fly
Torp-London blant de innstilte.
Kansellerer to norske flyvninger
Ryanair kansellerer to norske flyvninger de kommende dagene, skriver selskapet. Ryanair har varslet at de vil kansellere 40 til 50 flyvninger hver dag de neste ukene. De to kansellerte flyvningene går fra Torp til London Stansted.
Les mer om London Stansted og Torp.
Kraftig passasjervekst på Torp lufthavn
I august reiste 193.353 passasjerer til og fra Sandefjord lufthavn, Torp. Dette er en vekst på 44,5 prosent fra samme periode året før.
Les mer om Sandefjord og Torp.
Kraftig passasjervekst på Torp
I august reiste 193.353 passasjerer til og fra Torp Sandefjord lufthavn. Dette er en vekst på 44,5 prosent fra samme periode året før.
Les mer om Torp Sandefjord og Torp.
800 kunder uten strøm i Fredrikstad
Det har vært et strømbrudd på Østsiden, Begby og Torp i Fredrikstad og rundt 800 kunder er uten strøm. Det forteller Terje Gabrielsen, informasjonsansvarlig i Norgesnett, til Fredriksstad Blad. Norgesnett har sendt ut mannskaper for å lokalisere feilen.