Twitter

Politiet tok førerkort

Utrykningspolitiet stoppet tidligere i kveld en svensk bilfører som kjørte i 137 kilometer i timen i 90-sonen. Svensken ble stoppet på E18 i Eidsberg, skriver politiet på Twitter.
Les mer om E18, Eidsberg og Twitter.

Tatt for tyverier

Politiet i Halden har pågrepet en mann mistenkt for flere grove tyverier i løpet av natten. Mannen avhøres, melder politiet på Twitter.
Les mer om Halden og Twitter.
E6 åpen igjen
E6 ved Nordlandsporten er åpen igjen for trafikk, etter berging av et vogntog, opplyser Vegtrafikksentralen på Twitter. Veien har vært stengt i rundt n time i forbindelse med bergingen.
To skadd etter knivepisode i Oslo
Politiet i Oslo melder på Twitter at to personer er skadd etter en knivstikking på Stovner i Oslo. – To av de skadde er kjørt til sykehus, opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NRK. n mulig gjerningsperson kan ha stukket fra stedet.

Tre skadd etter knivepisode i Oslo

Politiet i Oslo melder på Twitter at tre personer er skadd etter en knivstikking på Stovner i Oslo. – To av de skadde er kjørt til sykehus, opplyser operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NRK. n mulig gjerningsperson kan ha stukket fra stedet.
Kjørte for fort
Politiet målte en bil til 97 kilometer i timen i en 50-sone i Moss. Fører, en 18 årig mann, ble anmeldt og førerkortet beslaglagt, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Twitter.
Kjørte i rus
Politiet stoppet tidligere i kveld en ruset bilfører slutten av 20-årene. Mannen er anmeldt, skriver politiet på Twitter. Han ble stoppet ved Torvbyen i Fredrikstad
Les mer om Fredrikstad, Torvbyen og Twitter.
NRK-direktør: – Bransjekollega stakk neven opp under skjørtet
NRK-direktør berømmer Aleksander Schau etter at han la ut meldinger om seksuell trakassering på Twitter.
Les mer om Aleksander Schau og Twitter.
Kjørte av veien i Gildeskål
Politiet fikk sent onsdag kveld melding om en utforkjøring på Fv 17 i Storvika. Føreren skal ha kommet fra uhellet uskadd, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Gildeskål, Storvika og Twitter.
Bil kolliderte med elg
En bil har kollidert med en elg ved Hof tidligere i kveld. Dette melder politiet på Twitter. Det er ingen personskade og elgen ble tatt hånd om av viltnemnda.
Les mer om Hof og Twitter.
Ekorn utløste innbruddsalarm
Politiet rykket ut til et mulig innbrudd i ei hytte i Moelv i formiddag. Da de kom fram, viste det seg at det var et ekorn som hadde utløst alarmen. – Ekornet er bortvist fra stedet, skriver politiet på twitter.
Les mer om Moelv.
Zimbabwes regjeringsparti melder at Mugabe er pågrepet
Militæret i Zimbabwe har pågrepet president Robert Mugabe (93), men situasjonen er stabil, melder Twitter-kontoen til Mugabes parti ZANU-PF.
Johansen ferdig i New York City
Den norske keeperen Eirik Holmen Johansen (25) er ferdig i MLS-klubben New York City etter tre år i klubben. Det bekrefter han på Twitter. Johansen ble en del av Manchester Citys ungdomsakademi som 16-åring, før han dro videre til samarbeidsklubben i MLS.
Zimbabwes regjeringsparti melder at Mugabe er pågrepet
Militæret i Zimbabwe har pågrepet president Robert Mugabe (93), men situasjonen er stabil, melder Twitter-kontoen til Mugabes parti ZANU-PF.
Slutt for Mugabe (93)
Militæret i Zimbabwe har pågrepet president Robert Mugabe (93) og har nå kontroll i landet, bekrefter Mugabes parti ZANU-PF på Twitter.
Zimbabwes regjeringsparti sier Mugabe er pågrepet
Militæret i Zimbabwe har pågrepet president Robert Mugabe (93) og har nå kontroll i landet, bekrefter Mugabes parti ZANU-PF på Twitter.
Ferdig i New York City
Eirik Holmen Johansen fra Nøtterøy er ferdig i fotballklubben New York City. Det bekrefter keeperen selv på Twitter. Holmen Johansen takker klubben han har vært i siden 2015, og skriver at oppholdet i den amerikanske klubben har vært en stor opplevelse.
Trafikkuhell på Helgeland
Politiet melder om et trafikkuhell på Båsmoen i Rana. Nødetatene er på vei til stedet. Det skal ikke være meldt om personskader, skriver politiet på Twitter. Bilister i området advares om at det er glatt i området.
Les mer om Båsmoen, Helgeland, Rana og Twitter.
Slokket brannen
Beboere har slokket brannen i Vik i Sortland, ifølge politiet på deres Twitter-konto. Det skal ikke være personskader, og politiet etterforsker hendelsen.
Les mer om Sortland, Twitter-konto og Vik.
Mopedfører falt på isen
En mopedfører skled på isen og falt på Vikerveien på Asmaløy. Føreren har mindre skader, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Asmaløy, Twitter og Vikerveien.
Melding om brann i Sortland
Nødetatene rykker ut til Vik i Sortland, etter at de har fått melding om brann i en bygning. Politiet skriver på Twitter at beboerne skal være ute av bygget.
Les mer om Sortland, Twitter og Vik.
Trafikkulykke i Fredrikstad
Nødetatene har rykke ut til en trafikkulykke på Vikerveien på Asmaløy. Det skriver politiet på Twitter. En MC-førere skal være innblandet.
Pipebrann i Sandefjord
Stasjon Sandefjord rykker ut til en pipebrann i Rødsveien. Dette melder 110-sentralen i Sandefjord på Twitter.
Les mer om Rødsveien, Sandefjord og Twitter.
Branntilløp fra ei arbeidslampe
Røykutviklingen i en bygning på Stokmarknes skal ha vært et branntilløp fra ei arbeidslampe på lading. De har kontroll på stedet, og ifølge politiets Twitter-konto er det ingen personskader. De etterforsker saken.
Les mer om Twitter-konto.
Røykutvikling på Stokmarknes
Politiet melder på Twitter at nødetatene er på vei til en bygning i Søndre gate på Stokmarknes, etter melding om røykutvikling.
Les mer om Søndre og Twitter.