Twitter

Nytt vogntog skaper trøbbel

Et nytt vogntog har fått problemer med å komme opp bakken på E6 ved Bergshøgda. Det melder politiet i Innlandet på Twitter. Det er lange køer på stedet, men bilberger skal være på vei.
Les mer om Bergshøgda, Innlandet og Twitter.

Bil brenner i garasje

Politiet skriver på Twitter at en bil står i brann i en garasje på Bjerka i Hemnes kommune. Garasjen er tilknyttet et bolighus, og nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Bjerka og Twitter.
Veien åpen igjen
En leddbuss som sto på tvers er fjernet og Valhallaveien på Sofiemyr er åpen igjen, opplyser follopolitiet på Twitter.
Trafikkulykke E6
Ett kjøretøy er involvert i en trafikkulykke på E6 ved Skatval. Nødetater rykker ut, melder Politiet i Trøndelag på Twitter.

Søker i havet

Politiet melder på Twitter at de har iverksatt et søk i havet utenfor Bodø havn, sammen med Salten brann. NRK har vært i kontakt med politiet, som foreløpig ikke ønsker å kommentere årsaken til at de søker i havna.
Les mer om Bodø, Salten og Twitter.
Fører av personbil oppegående
Føreren av personbilen som krasjet med en brøytebil i Heggedal er oppegående. Det melder politiet på Twitter. Føreren undersøkes nå av helsepersonell. Det er store skader på personbilen.
Les mer om Heggedal og Twitter.
Bil i bergvegg på Fosen
En personbil skal kjørt inn i en bergvegg langs fylkesvei 721 i Bjugn. Nødetatene rykker ut, skriver politiet på Twitter klokka 09.29.
Les mer om Bjugn, Fosen og Twitter.
Mistanke om ruskjøring
En mann i midten av 20-årene ble tirsdag stanset av politiet i Bodø, på grunn av mistanke om ruskjøring. Det melder Nordland politidistrikt på Twitter. Mannen blir fremstilt for rustest hos lege, og sak opprettes.
Les mer om Bodø, Nordland og Twitter.
KrFU-leder utsatt for Twitter-hets på politisk arrangement
Da tidligere KrFU-leder Ida Lindtveit Røse talte til Unge Høyre i 2014, skal det ha blitt tvitret om utseendet hennes og hvilket rom hun kunne bli funnet på.
Stranger Things-stjernen må vie brudepar etter Twitter-utfordring
Etter at «Stranger Things-stjernen godtok en Twitter-utfordring fra en fan, ser det ut til at han må han vie et brudepar når de gifter seg i september.
KrFU-leder Twitter-trakassert på Unge Høyre-møte
Mens daværende KrFU-leder Ida Lindtveit Røse holdt tale til Unge Høyre, ble det tvitret om hvem som kunne få henne til sengs, bekrefter flere KrFU-kilder.
Dieselsøl på E6
Politiet melder at det er glatt på E6, ved Sildvikhøgda i Narvik. Dette kommer av dieselsøl i veibanen, og Mesta er i ferd med å rydde stedet. Det er satt opp varselskilt på stedet, skriver politiet på Twitter.
Dieselsøl på E6
Politiet er på E6 ved Sildvikhøgda i Narvik hvor det er noe dieselsøl i veibanen. Mesta er også på stedet og i ferd med å rydde opp. Trolig stammer dette fra en lastebil som på en eller annen måte har mistet diesel, melder politiet på Twitter.
Les mer om Narvik, Sildvikhøgda og Twitter.
Elg på vandring mot tunnelen langs E39 i Skaun
Politiet melder på Twitter om at en elg er på vandring langs E39 ved Storsandtunnelen i Orkdal.
Flere fartskontroller, mandag
UP har i dag gjennomført flere laserkontroller i fylket. Ved Tusseladden barnehage i Bodø, ble det skrevet ut fire forelegg, der høyeste fart var 47 km/t i 30 sonen. I Mo i Rana og på Leknes ble det skrevet ut henholdsvis to og ni forelegg. Det melder politiet på Twitter.
Les mer om Bodø, Rana og Twitter.
Brann i personbil
Nordland politidistrikt melder på Twitter om brann i en personbil i Brønnøysund. Det er Ikke meldt om personskade, og nødetatene skal være på vei til stedet.
Les mer om Brønnøysund, Ikke og Twitter.
Frityrkoker tok fyr
Nødetatene er på veg til Disenå i Sør-Odal, der det har tatt fyr i en frityrkoker i enebolig. To personer skal ha fått i seg noe røyk, melder politiet på Twitter.
Les mer om Disenå, Sør-Odal og Twitter.
Bil brant på Haugenstua i Oslo
En bil har brent i Maria Dehlis vei på Haugenstua i Oslo, melder politiet på Twitter. Bilen står på en snuplass og det er ikke spredningsfare.
Les mer om Haugenstua, Oslo og Twitter.
Bygning overtent i Sandefjord
En lagerbygning står i full fyr på brygga i Sandefjord. Brannmannskap fra både Larvik og Sandefjord er på stedet for å slukke brannen. Politiet skriver på Twitter at ingen mistenkes å være i bygget.
Les mer om Larvik, Sandefjord og Twitter.
Enda en elgpåkjørsel ved Bjerka
NSB melder at toget har kjørt på en elg ved Bjerka i Hemnes. Ifølge politiets Twitter-konto skal de rette instanser skal være varslet av jernbaneselskapet. Tidligere i kveld ble også en annen elg påkjørt i området.
Les mer om Bjerka og Twitter-konto.
Påkjørt ved Helgelandsbrua
Et rådyr har blitt påkjørt ved Helgelandsbrua i Leirfjord. Politiet melder at det ikke skal være personskader, men mindre materielle skader på kjøretøyet. Rådyret skal ha løpt til skogs og viltnemnda er varslet, skriver politiet på Twitter.
Rådyr påkjørt i Herøy
Politiet har fått melding om at et rådyr har blitt påkjørt i Herøy. Det skal ikke være snakk om personskade eller materielle skader. De skriver på Twitter at rådyret stakk fra hendelsesstedet, og at viltnemnda har blitt varslet.
Les mer om Herøy og Twitter.
Bortvist fra sentrum
Politiet melder om to berusede personer i Bodø sentrum som nektet å forlate en restaurant. Begge to er nå bortvist fra sentrum av en patrulje, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Bodø og Twitter.
Elgpåkjørsel i Bjerka
En elg har blitt påkjørt i Bjerka i Hemnes. Politiet skriver på Twitter at det ikke skal være snakk om personskade, men mindre materielle skader på bilen. Elgen skal være hardt skadd og viltnemnda er varslet.
Les mer om Bjerka og Twitter.
Norsk sølv i «Blues-VM - Little Steven gratulerte på Twitter
Daniel Eriksen (40) på pallen i Memphis i natt.