Ulykke e6

E6 åpnet etter ulykke ved Sandmoen

Lange køer etter at semitrailere kolliderte ved Sandmoen.
Les mer om Sandmoen.

To semitrailere har kollidert på E6

Ulykke ved Sandmoen.
Les mer om Sandmoen.
Fire biler i ulykke på E6
En person er lettere skadet etter at fire biler har kollidert på E6 ved Klemetsrud i Oslo, melder politiet. Det er store materielle skader og ett felt i hver retning er stengt. Ulykken skjedde i utgående felt, men deler fra en bil havnet i inngående.
Les mer om Klemetsrud og Oslo.
Stengte felt på E6 etter ulykke
Tre felt er stengt på E6 ved Klemetsrud etter en kollisjon i utgående retning, ifølge politiet. Ingen personer er alvorlig skadet, men n person sjekkes av helse for smerter i nakken. Begge felt i utgående retning og ett i inngående er stengt.
Les mer om Klemetsrud.

To biler involvert i ulykke på E6

Hendelsen skal ha skjedd ved Kroppanbrua i Trondheim.
Les mer om Kroppanbrua og Trondheim.
Ulykke på E6
To biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6 nordover ved Rygge flyplass. Trafikken går forbi i det ene feltet, forteller en innringer.
Les mer om Rygge.
Ulykke på E6 ved Nydal
En person fikk sleng på bilen i påkjøringsfeltet i nordgående retning på E6 ved Nydal. Politiet fikk melding om ulykken 18:30 lørdag og rykket umiddelbart ut til stedet. Det er ikke meldt om personskade. Politiet skriver på twitter at det var glatt på stedet.
Les mer om Nydal.
Lastebil med teknisk svikt førte til uhell
E6 sperret som følge av ulykke.
Ulykke i Levanger
E6 er sperret som følge av ulykke.
Les mer om Levanger.
Tunneler åpnet
E6 sørgående i Nøstvettunnelen, Nordbytunnelen og Smiehagentunnelen er alle åpnet etter en ulykke tidligere i ettermiddag.
E6 fortsatt stengt etter ulykke
E6 er fortsatt stengt etter frontkollisjon i Korgfjelltunnelen på Helgeland. Det blir nå jobbet med å rydde ulykkesstedet. Ifølge politiet var de fire som var involvert ved bevissthet og våkne, men flere skal ha fått bruddskader. Omkjøring går over Korgfjellet.
Fire skadde etter ulykke på E6
Fire skadde blir sendt til sykehus og legevakt etter en frontkollisjon på E6 inne i Korgfjelltunnelen. Redningsmannskaper jobber fortsatt stedet og det er omkjøring over Korgfjellet.
Trafikkulykke ved Gran
To biler er involvert i en ulykke ved Gran i Sørum søndag ettermiddag. Bilister må regne med kø i området. Ulykken har skjedd på E6 nordover ut av Oslo.
Les mer om Gran, Oslo og Sørum.
Mindre personskader i ulykke
Det var to personer i bilen som kjørte inn i autovernet på E6 i Råde. De har fått mindre personskader, melder politiet. Føreren er anmeldt og førerkortet er beslaglagt. Det er saktegående kø forbi ulykkesstedet.
Les mer om Råde.
Store forsinkelser etter E6-ulykke
Midt i fredagsrushet førte to hendelser rundt Nordbytunnelen ført til at en allerede kaotisk trafikksituasjon ble enda mer kaotisk.
Les mer om E6-ulykke og Nordbytunnelen.
Ulykke på E6
Det har vært en trafikkulykke på avkjøringen fra E6 sørover mot Drøbak riksvei 23. Trafikken kommer seg forbi på E6. Noe kø må påregnes, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Drøbak og Twitter.
Vann på E6 førte trolig til ulykke
Vannplaning er trolig årsaken til ulykken på E6 ved Halden. Politiet blir på stedet til bilbergingen er ferdig.
Les mer om Halden.
Ulykke på E6
Nødetatene er på vei til E6 ved Langkas ved svenskegrensa. Det er meldt om en trafikkulykke i nordgående felt av E6.
Ulykke på E6 i Ringsaker
Det har vært en trafikkulykke på E6 mellom Bergshøgda og avkjøringen til Brumunddal. To biler skal være involvert i ulykken som skjedde i nordgående løp. Trafikken står i begge retninger og anbefalt omkjøring er om gamle E6 mellom Brumunddal og Nydal. Det er lange køer i området.
Politiet leter etter vogntog etter ulykke i Stjørdal
En bilfører måtte bråbremse da et vogntog plutselig skiftet felt på E6, og ble derfor påkjørt bakfra. Lastebilen kjørte imidlertid videre, opplyser politiet.
Les mer om Stjørdal.
Ulykke på E6 i Stjørdal
To biler er involvert i hendelsen som har skjedd ved Værnes.
Les mer om Stjørdal.
MC-ulykke på gamle E6 i Ringsaker
To personer er kjørt til sjukehus etter en kollisjon mellom en motorsykkel og en bil på gamle E6 like nord for Nydal i Ringsaker. Begge de skadde satt på motorsykkelen. Bilføreren er ikke fysisk skadd. Ulykka skjedde litt over kl 21 i kveld.
Les mer om Nydal og Ringsaker.
Fører til sjukehus etter ulykke
Føreren av bilen som kjørte inn i autovernet på E6 på Rudshøgda litt før klokka åtte i morges, ble sendt til sjukehus, men skadeomfanget er ukjent. Det melder politiet på Twitter. Ulykken fører til forsinkelser for trafikken på stedet.
Les mer om Rudshøgda og Twitter.
Ulykke på E6 på Rudshøgda.
På E6 på Rudshøgda har en bil kjørt i autovernet i sørgående retning. Dette fører til problemer for trafikken på stedet. Skadeomfanget er ikke kjent.
Les mer om Rudshøgda.
Ulykke på E6
Det har vært en trafikkulykke på E6 påsvenskesiden i retning mot Strømstad. Både politi, ambulanse og brannvesenet er på stede, forteller en innringer.
Les mer om Strømstad.