Unge

Bjørgen etterlyser unge trøndere. Oddvar Brås dom: – Det er for stort sprang

Marit Bjørgen (37) imponerer igjen, men det er vanskelig å finne potensielle arvtakere til skidronningen i Trøndelag.
Les mer om Trøndelag.
E-SPORT: – De fleste norske lag setter individuelle ferdigheter over en ledertype
Kaptein i Counter-Strike-laget Datakrigerne, Daniel zykes Jensen mener norske lag må gi unge ledertalenter tid og mulighet.
- Ap og Sp prøvde å plastre på såret, men mislykkes
NOAS frykter at Stortingsvedtaket om oktoberbarna denne uka ikke gir store endringer for de unge afghanerne.
Les mer om Stortingsvedtaket.

Vold og overgrep rammer barn og unge på flukt fra Myanmar

Redd Barna: «Vi risikerer at hele generasjoner av rohingyaer vil stå uten fremtidsutsikter.
Les mer om Myanmar.
Frir til KrF med dyrere brus og godteri
Hvis Ap får det som de vil, økes godteri-momsen for å gi plass til en større satsing på barn og unge. Slik vil Ap-nestleder Trond Giske lede KrF-Hareide inn i fristelse.
Konferanse om tvangsekteskap
Buskerud innvandrerråd arrangerer søndag en konferanse om tvangsekteskap og sosial kontroll i Drammen. Leder Nasim Rizvi sier til Dagsavisen Fremtiden at unge fremdeles tvinges til å gifte seg mot sin vilje, også i hennes hjemby Drammen.
To søstre, trolig på flukt
To unge småbarnsmødre fra Bærum kan være blant IS-krigere som nå blir drevet fra skanse til skanse i Syria, skriver Aftenposten. For fire år siden dro søstrene, som da var 16 og 19 år, til Syria. Der giftet de seg med hver sin IS-soldat, og fikk hver sin datter. Søstrene har dermed utgjort gruppen på 40 kvinner og menn som har reist fra Norge til Syria for å slutte seg til IS. Faren til søstrene sier de trolig er på vei til byen Albu Kamal.
Nederlag for regjeringen i saken om «oktoberbarna
Senterpartiet støttet Arbeiderpartiets forslag om at asylsaker fra unge afghanere skal vurderes på nytt. Dermed gikk regjeringen på en smell.
Har tatt alvorsprat med klubber
Håndballkretsen tar sterkt avstand fra hetsen av to unge dommere som dømte en gutter 13-kamp i Trøgstadhallen forrige helg. En av tilskuerne ble politianmeldt for trusler etter kampen. Seksjonsleder Marianne Årønes i Norges Håndballforbund region øst sier de har tatt en alvorsprat med både HK Trøgstad og Degernes.
Les mer om Trøgstadhallen.
Nederlag for regjeringen i saken om «oktoberbarna
Senterpartiet støttet Arbeiderpartiets forslag om at asylsaker fra unge afghanere skal vurderes på nytt. Dermed gikk regjeringen på en smell.
Gir 10 mill. kroner «for å holde unge unna byen
Odd Andersen (84) ser heller at ungdommen engasjerer seg i idretten.
Ap fikk flertall for forslag om å vurdere asylsaker fra unge afghanere på nytt. Nederlag for Listhaug og regjeringen
Arbeiderpartiets foreslag om at asylsaker fra afghanere som nå har passert 18 år og skal sendes ut av landet, skal vurderes på nytt, ble vedtatt i Stortinget.
Les mer om Listhaug og Stortinget.
Sp støtter Ap - vil vurdere oktoberbarnas saker på nytt
Senterpartiet har bestemt seg for å støtte Arbeiderpartiets forslag om at asylsaker fra unge afghanere skal vurderes på nytt.
Sp støtter Aps forslag om å vurdere asylsaker på nytt
Senterpartiet besluttet tirsdag formiddag å støtte Arbeiderpartiets forslag om at asylsaker fra unge afghanere skal vurderes på nytt.
Sp støtter Aps asylforslag
Senterpartiet besluttet tirsdag formiddag å støtte Arbeiderpartiets forslag om at asylsaker fra unge afghanere skal vurderes på nytt, melder VG.
Sp støtter Aps forslag om oktoberbarna
Senterpartiet besluttet tirsdag formiddag å støtte Arbeiderpartiets forslag om at asylsaker fra unge afghanere skal vurderes på nytt.
Fattigere etter 141 millioner kroners løft
141 millioner kroner har blitt brukt på det som skulle løfte befolkningen – og ikke minst de unge – på Tøyen. Likevel har barnefattigdommen og ungdomskriminaliteten økt i området.
Les mer om Tøyen.
Unge «vannhelter til stor kunnskapsturnering
Lag fra Brundalen skole gikk videre til skandinavisk finale i First Lego League.
Camillas høytlesning skal spre leseglede blant barn og unge
STORD (NRK): Nytt leseprosjekt skal få flere unge til å bli glad i bøker på nynorsk. – Nynorsk litteratur går kanskje litt under radaren.
– Det er vondt å se
Det sier lastebilsjåfør om opptaket av den unge gutten som var svært nær ved å bli påkjørt på Gol.
Les mer om Det og Gol.
Start-løven får ny betydning
Selv om Start besluttet å ikke bruke løven som logo, forsvinner den ikke. – Løven blir vårt kommersielle varemerke, spesielt mot barn og unge. Til neste år presenterer vi «Løveklubben som vil være et tilbud for barn, sier Start-direktøren. Les mer.
– Noen personer i TV 2 burde ha vært stoppet. Men de har fått holde på.
Tidligere TV 2-profil Troy Gulbrandsen (49) forteller at han har sett ledere og andre sextrakassere unge kvinner i kanalen.
Les mer om Noen og Troy Gulbrandsen.
Aktive foreldre og unge
Fire av ti nordmenn er aktivt medlem i minst en organisasjon, og nesten like mange har jobbet frivillig det siste året. Flest er aktive i idretten.
Christina (20) brøt ut av Jehovas vitner, og ble utstøtt:- Jeg ble hjernevasket
Vil inspirere andre unge til å gå sin egen vei.