Viser

Jensen-advokater kostet milloner

Til nå har Eirik Jensen og Gjermund Cappelens advokater fakturert det offentlige for 9235 timer. Totalt har forsvarerne kostet 9,9 millioner. Det viser en oversikt fra tingretten.
Les mer om Eirik Jensen.

Benektet romanserykter - nå kliner stjerneduoen til

Først benektet de romanseryktene. Nå viser Scott Disick og Sofia Richie igjen sin kjærlighet.
Les mer om Scott Disick og Sofia Richie.
Leverte mest tømmer
Hedmark var størst på tømmer i fjor. 22 prosent av skogseiendommene i fylket leverte tømmer. Det ble avvirket tømmer for salg på 14 000 skogeiendommer i Norge i 2016 . Dette viser tall fra SSB.
Les mer om Norge og SSB.
Sommerlig helg i Trøndelag med «bæste være i lainnet
Sommervarmen kommer tilbake til Trøndelag. Prognosene viser rundt 20 grader både lørdag, søndag og mandag.
Les mer om Trøndelag.

Sommerlig helg i Trøndelag med «bæste være`i lainnet

Sommervarmen kommer tilbake til Trøndelag. Prognosene viser rundt 20 grader både lørdag, søndag og mandag.
Les mer om Trøndelag.
Trondheim kommune må betale dobbel leie i nye Spektrum
Den nye avtalen mellom Trondheim spektrum og kommunen, viser at kommunen skal betale dobbelt så mye i leie når den nye hallen står ferdig i 2019.
Les mer om Spektrum og Trondheim.
Tilbringer kveldene hjemme
Sju av ti unge er hjemme mer enn to kvelder i uka, det viser tall fra Ungdata, som har kartlagt vanene til norske ungdommer. 72 prosent av ungdom på ungdomsskole og videregående oppgir at de har vært hjemme hos seg selv to kvelder eller mer i løpet av den siste uka.
Les mer om Ungdata.
Skogavvirkning for salg, 2016, endelige tall
Statistikken viser hvor mye tømmer som hogges og hvilke priser skogeierne oppnår.
Stabilt sykefravær i Østfold
Østfold er det det eneste fylket i landet hvor antallet legemeldte sykemeldinger ligger stabilt. Det viser tall fra NAV. Mens sykefraværet går ned i Møre og Romsdal, så øker sykefraværet over alt ellers i landet.
Les mer om Møre, NAV, Romsdal og Østfold.
Helsedirektoratet er bekymret: Store kvalitetsforskjeller på norske sykehus
Lik tilgang til helsetjenester uansett hvor i landet du bor, og hvor mye du tjener, har lenge vært et sentralt politisk mål. Likevel viser tall fra Helsedirektoratet at tilsynelatende like pasienter kan få helt ulike tilbud avhengig av hvor i landet de befinner seg.
Les mer om Helsedirektoratet.
Truer med å drepe sin egen sønn
Filippinenes president viser ingen nåde dersom det viser seg at sønnen er del av en narkoliga.
Truer å drepe sin egen sønn
Filippinenes president viser ingen nåde dersom det viser seg at sønnen er del av en narkoliga.
Stabilt sykefravær i Østfold
Østfold er det det eneste fylket i landet hvor antallet legemeldte sykemeldinger ligger stabilt. Det viser tall fra NAV. Mens sykefraværet går ned i Møre og Romsdal, så øker sykefraværet over alt ellers i landet. Hovedårsakene til sykemeldingene er muskel- og skjelettlidelser og psykiske lidelser.
Les mer om Møre, NAV, Romsdal og Østfold.
Lite lakselus i nord
Villaksen fra Nordland og nordover har lite lakselus, viser en ny rapport fra Havforskningsinstituttet. Det har lenge vært lite lakselus på villaksen i nord. Andre steder langs kysten øker antallet av parasitten, spesielt i Hardanger og Sogn og Fjordane, der det ble funnet lakselus på all kontrollert laksesmolt.
Paradisøyene har plutselig skiftet farge – nå forklarer NASA hvorfor
Bilder fra verdensrommet viser før- og etterbilder av karibiske øyer etter at orkanen Irma feide over dem. NASA har to teorier om hvorfor øyene plutselig ble brune.
Les mer om Irma.
Prinsesse Leonores hestebilder sjarmerer svenskene
Prinsesse Madeleine viser stolt fram datteren på Facebook.
Les mer om Facebook.
Svak økning i sykefraværet
Det har vært en svak økning i sykefraværet i Buskerud, viser nye tall fra NAV. I 2. kvartal i år var det legemeldte sykefraværet på 5,4 prosent, mot 5,2 på samme tid i fjor. Det er forskjeller i sykefraværet mellom de ulike kommunene.
Les mer om Buskerud og NAV.
Skyhøyt sykefravær i kommunale barnehager
Fraværet for ansatte i kommunale barnehager er langt høyere enn i andre yrkesgrupper. I 2016 var fraværet på 12,5 prosent, viser tall fra KS.
Sterk nedgang i byggetillatelser i august
Antall igangsettingstillatelser til nye boliger gikk ned med 43 prosent fra juli til august, viser sesongjusterte tall.
Desse ferjene frakta 21.500 bilar på ei veke
Trafikken på ferjesambandet Anda-Lote vart bortimot dobla i dei vekene fylkesveg 60 over Utvikfjellet var stengd, viser tal frå Ferjedatabanken.
Hansen (Ap) mest strøket
Arbeiderpartiets Svein Roald Hansen var den stortingskandidaten her i fylket som fikk flest strykninger under årest stortingsvalg. Det viser valgoppgjøret for Østfold.1370 velgere strøk Hansens navn på valglistene. Nest etter Hansen var det 923 velgere som strøk Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås, og 918 som strøk Høyres Ingjerd Schou.
Les mer om Hansen og Østfold.1370.
Forsker: – Kommunene kan gjøre mye for å få ned sykefraværet
Ansatte i kommunale barnehagene er langt sykere enn andre yrkesgrupper, og sykefraværet øker, viser tall fra KS. – Kommunene kan gjøre mer for å få ned fraværet, mener forsker.
Politiet i Oslo må granskes
Dommen mot Eirik Jensen viser at Oslo politidistrikt må granskes. For å finne ut om det ligger en enda større skandale skjult i organisasjonen, og for å trekke ut noen viktige lærdommer om krevende politiarbeid.
Les mer om Eirik Jensen og Oslo.
Fredriksstad Blad årets mediehus
Fredriksstad Blad er kåret til årets mediehus i Amedia. Det skriver avisa på sine egne nettsider. Dette er andre gang avisa viser denne prisen. Også Halden Arbeiderblad var nominert.
Les mer om Amedia.