Vm kvalifisering

Tett kamp mellom Solberg og Ekström

Petter Solberg har klatret opp til femteplass sammenlagt, etter tredje kvalifisering i VM-runden i rallycross i Cape Town. Men Mattias Ekström, som kniver med Solberg om andreplassen i VM, ligger an til tredjeplass i Sør-Afrika. Han vil med det passere Solberg i VM totalt.

Den meiningslause VM-kampen

Militærkupp, kald krig, storpolitikk, VM-kvalifisering, FIFAs realitetsvegring. Denne miksen skapte den kanskje aller største farsen i internasjonal fotballhistorie.
Den meiningslause VM-kampen
Militærkupp, kald krig, storpolitikk, VM-kvalifisering, FIFAs realitetsvegring. Denne miksen skapte den kanskje aller største farsen i internasjonal fotballhistorie.
Midlertidig avtale på plass etter spillerstreik - Danmark spiller tirsdag
Danmarks fotballforbund (DBU) og Spillerforeningen er blitt enige om en delavtale som gjør at kvinnelandslaget spiller VM-kvalifisering mot Kroatia tirsdag.

Mot løsning i fotball-streiken

Danmarks fotballforbund og Spillerforeningen er blitt enige om en delavtale som gjør at kvinnelandslaget spiller VM-kvalifisering mot Kroatia tirsdag. Fredagens kamp ble avlyst.
Dansk konflikt midlertidig løst
Danmarks fotballforbund (DBU) og Spillerforeningen er blitt enige om en delavtale som gjør at kvinnelandslaget spiller VM-kvalifisering mot Kroatia tirsdag. Spillerne har nektet å trene og spille, derfor er kampen mot Sverige i kveld avlyst.
Danmark stiller ikke til VM-kvalifisering: - Hadde ikke regnet med å leke sirkusartist
Konflikt mellom spillerne og forbundet skaper trøbbel.
Les mer om VM-kvalifisering.
Mustafi kan være ute lenge
Tysklands landslagssjef Joachim Löw er redd Arsenal-forsvareren Shkodran Mustafi må belage seg på et lengre skadeavbrekk, melder NTB. Mustafi måtte forlate banen med skade i Tysklands 5-1-seier over Aserbajdsjan i søndagens VM-kvalifisering i Norges gruppe.
Lagerbäck: – Jeg tror Nord-Irland kan være nervøse
Norges landslagssjef Lars Lagerbäck tror nordirene er nervøse før det som kan bli en skjebnekamp i deres VM-kvalifisering.
Lagerbäck tror Nord-Irland er nervøse før skjebnekamp
Norges landslagssjef Lars Lagerbäck tror nordirene er nervøse før det som kan bli en skjebnekamp i deres VM-kvalifisering.
Skadet Helland melder forfall
Rosenborg-spiller Pål Andr Helland melder forfall fra landslagstroppen. Norge møter San Marino og Nord-Irland i VM-kvalifisering denne uken.
Norge med utklassing - Lunde med god VM-søknad
(Norge-Ukraina 35-22) Norge vant enkelt mot Ukraina i kveldens EM-kvalifisering i håndball.
Direkte: Møter Slovakia i VM-kvalifisering
NRK sender kampen mellom Norge og Slovakia direkte. Maren Mjelde starter.
Danske forhandlingar braut saman
Forhandlingane mellom det danske fotballforbundet og sei streikande spelarane i kvinnenes landslag braut saman etter få timar i dag, melder DR. Danmark skal møte Ungarn i VM-kvalifisering tysdag. Men det er uvisst kva spelarar Danmark kan stille med, og om FIFA vil godta eit lag som er svakke på grunn av streik. Danmark var i finalen i EM i sommar.
Danmark må spille VM-kvalifisering uten EM-heltene
Det danske fotballforbundet og landslagsstjernene ble ikke enige om en løsning. Nå står både VM og EM i fare.
Messi og Argentina i VM-trøbbel
Argentina skuffet på ny i VM-kvalifiseringen, da de spilte 1-1 mot Venezuela natt til onsdag. Dermed ligger Argentina på en femteplass i Sør-Amerikas VM-kvalifisering, som kun gir play-off til VM i 2018.
Uavgjort for VM-klare Brasil
Brasil, som allerede er klare for VM i 2018, spilte uavgjort mot Colombia i onsdagens VM-kvalifisering. Willian sendte Brasil i ledelsen, men Falcao utlignet for Colombia like etter, og fastsatte sluttresultatet til 1-1.
Landslaget fra Tyskland til 3. divisjon
Mandag spiller Norge VM-kvalifisering mot verdens beste landslag, Tyskland. Slike kamper blir det ikke neste høst. Da venter kamper mot 3.-divisjonslag.
Mobbet og kalt «horesønn etter tysk scoring i VM-kvalifisering
STUTTGART (VG) Han scoret sitt fjerde mål på syv landskamper. Men likevel er det tyske fotballfans som hater Timo Werner (21).
Berge ute av VM
Stig-Andr Berge er nå helt ute av VM etter at Kanybek Zjoltsjubekov, som han tapte for i åttedelsfinalen, tapte 1-2 for Kenichiro Funita i semifinalen. Dermed blir det ingen re-kvalifisering for Sig-Andre Berge, som er ute av VM.
Borge sjanseløs på finaleplass: – Jeg våget ikke nok
Spydtalentet Sigrid Borge lot seg prege av alvoret og var langt unna å få ut sitt potensial i VM-debuten. 21-åringen slet tungt i søndagens kvalifisering.
Les mer om VM-debuten.
Tsjekkia tapte generalprøven
Belgia slo Tsjekkia 2-1 i ein privatlandskamp i Brussel i kveld. Marouiane Fellaini scora sigersmålet like etter pause. Tsjekkia hadde to stolpetreff i tillegg til scoringa. Norge møter Tsjekkia i VM-kvalifisering på Ullevaal laurdag.
Feirer VM-kvalifisering i Crossfit
Alle planer og ferieturer i sommer er avlyst etter fjerdeplassen i EM i Crossfit i Spania søndag. Nå blir det knallhard trening fram mot VM i august.
Les mer om Crossfit og Spania.
Ingen Ødegaard hos Lagerbäck
Martin Ødegaard er ikke med i A-landslagstroppen som skal møte Tsjekkia til VM-kvalifisering og Sverige i privatlandskamp. Ødegaard og Iver Fossum er begge med i U21-troppen som møter Kosovo til EM-kvalifisering. – Vi mente dette var den beste løsningen for Martin denne gangen, sier U21-trener Leif Gunnar Smerud.
E-SPORT: Norge er klare for kvalifisering til Overwatch-VM
Du kan være med å påvirke hvem som får representere landslaget.
Les mer om Overwatch-VM.