Vm plass

Har planen klar: Slik skal RBK-kapteinen jobbe for å få plass i VM-troppen

Mike Jensen føler seg ikke sikker på en plass i Danmarks VM-tropp, men har en klar plan på hvordan han skal stå best mulig rustet i mai neste år.
Les mer om VM-troppen.
Hege Bøkko knuste rekorder – fikk ryggtrøbbel
Hege Bøkko (26) har slitt med «småskader og prolaps i ryggen etter at hun knuste de norske rekordene og endte på 5. plass i sprint-VM. I ettermiddag vil hun vise hva hun egentlig er god for i verdenscup-starten i Stavanger.
Les mer om Stavanger.
Australia er klare for VM
Australia ble onsdag formiddag det 31. laget til å sikre seg en plass i neste sommers VM-sluttspill i Russland etter 3-1-seier hjemme mot Honduras.
Les mer om Russland og VM-sluttspill.

Jedinak sende Australia til VM

Med tre mål av Mile Jedinak i andre omgang slo Australia Honduras 3-1 og sikra seg plass i fotball-VM neste år. Australia leia 3-0 før Honduras reduserte på overtid. Peru og New Zealand skal spele om den 32. og siste VM-plassen i natt.
Danmark og Hareide feiret VM-plass. Så tok Hareide et oppgjør med journalist: - Du er en skam
Ble provosert av spørsmålene fra irsk journalist.
Les mer om Hareide.
Hareide hyller Eriksen etter sikret VM-plass: - Topp 10 i verden nå
DUBLIN (VG) (Irland-Danmark 1-5, 1-5 sammenlagt) «Kong Christian scoret hat-trick, mens Nicklas Bendtner satte straffe da Danmark og Åge Hareide tok seg til VM med festfotball borte mot Irland.
Hareide hylle Eriksen etter sikret VM-plass: - Topp 10 i verden nå
DUBLIN (VG) (Irland-Danmark 1-5, 1-5 sammenlagt) «Kong Christian scoret hat-trick, mens Nicklas Bendtner satte straffe da Danmark og Åge Hareide tok seg til VM med festfotball borte mot Irland.
Danmark klare for VM
Danmark vant hele 5-1 borte mot Irland og siket med det plass i neste års VM-sluttspill. Christian Eriksen var kampens store spiller med tre scoringer. Mer på TV2.no.
Les mer om Irland og VM-sluttspill.
Hevder de ble tvunget til å storme tv-studio
Etter å ha sikret seg VM-plass stormet det svenske laget Kanal 5 sitt studio, men det viser seg at det ikke var en spontan reaksjon.
Les mer om Kanal.
- Folk får bare kalle meg en tulling. Men jeg er ikke happy med det jeg ser
Mens Sverige og Danmark kjemper om plass i VM-sluttspillet, gikk Norge på trynet mot Makedonia. - Kampen døde bare ut. Det plager meg, sier Rekdal.
Så veldig mye mer dramatisk blir ikke fotball
MILANO (VG) I Milano snakkes det om dommerpress og en brukket italiensk nese. I Dublin snakkes det om at n dansk scoring vil være nok til VM-plass. Skandinavias fotballskjebne skal avgjøres.
Hareide: - n dansk scoring holder til VM-plass
Før kampen tirsdag.
Kroatia videre til VM
Kroatia hadde en 4-1-ledelse fra første kamp, og gjorde ingen feil da de sikret en VM-plass etter 0-0 på bortebane i Hellas.
Sveits klare for sitt fjerde strake fotball-VM
Nord-Irland klarte ikke å reise seg etter Sveits' feilaktige straffespark fra første kamp. Med 0-0 i returmøtet kunne sveitserne juble for en plass i neste års fotball-VM.
Solberg sliter i Sør-Afrika
Petter Solberg har falt ned til 7. plass i den fjerde kvalik-runden i Cape Town. Det betyr at Mattias Ekström ligger nærmest å ta sølvplassen i årets VM i rallycross.
Les mer om Cape Town og Sør-Afrika.
Solberg punkterte i Sør-Afrika
Petter Solberg punkterte under andre kvalik-løp under VM-runden i rallycross i Cape Town i dag. Dermed ligger han på 9. plass før de to siste kvalik-løpene. Men Solberg ligger på plassen foran Mattias Ekström, som er den argeste konkurrenten i kampen om sølvplassen i VM sammenlagt.
DIREKTE: Sverige spiller om VM-plass. Kan de ryste nok en stormakt?
Følg Sverige-Italia fra klokken 20.45.
Flere Vipers-spillere i VM-troppen
Thorir Hergeirsson finner bare plass til tre spillere og en reservespiller fra Vipers i den norske troppen til VM i Tyskland neste måned. Aldri før har så mange Vipers spillere vært på landslaget, men ledelsen hadde håpt på flere.
Les mer om Tyskland og VM-troppen.
Straks klart for uttak
Litt etter klokken 11.30 vil landslagssjef Thorir Hergeirsson presentere troppen som skal representere Norge i Møbelringen Cup og håndball-VM. Kommer det noen overraskelser? Hvilke av målvaktene får plass?
Disse seks Vipers-spillerne kan bli VM-klare i morgen: – Timingen er dårlig for oss
Hele seks Vipers-spillere kan få plass når VM-laget tas ut i morgen. Men uttaket skjer bare ni timer før den svært viktige NM-semifinalen mot Storhamar.
Tror Lunde blir målvakt i VM
Katrine Lunde vinner kampen om plass på VM-laget. Det tror håndballekspert Geir Oustorp. – Katrine Lunde og Silje Solberg blir målvakter. Kari Grimsbø blir utelatt fordi hun har vært skadd og ikke er helt tilbake, sier Oustorp til NTB. Den endelige VM-troppen offentliggjøres tirsdag.
Hareide får ny tillit i Danmark - sjef til 2020
Åge Hareide (64) fortsetter som dansk landslagssjef i fotball fram til sommeren 2020 - og nå kan han sikre VM-plass for danskene med suksess mot Irland.
Les mer om Danmark og Irland.
Serbia sparket landslagssjefen til tross for VM-plass
Slavoljub Muslin ledet Serbia til neste års fotball-VM, men han får ikke selv ta del i sluttspillet. Mandag fikk 64-åringen fyken.
Les mer om Serbia.
Nordmennene sliter i Wales
Elfyn Evans leder Rally Storbritannia på hjemmebane i Wales, mens VM-leder Sebastien Ogier er nede på 3.-plass. Nordmennene er et stykke bak. Andreas Mikkelsen er bare på 7.-plass og 52,0 sekunder bak Evans. Waliseren er 24,6 sekunder foran Ott Tanak.