Vraka

Difor vraka han norske klubbar

Mats Solheim (29) takka nei til fleire norske klubbar, for å halde fram proffeventyret i Sverige.
Les mer om Sverige.

Northug vraka til verdscupopninga

Petter Northug er ikkje blant dei som skal gå verdscupopninga i Ruka i Finland neste helg, melder VG.
Les mer om Finland og Ruka.
VG: Northug vraka til v-cupen
Petter Northug blir ikkje tatt ut til verdscup-opninga i langrenn i Ruka komande helg, melder VG. Fem løparar er forhåandsutteke, fem andre skal takast ut i morgon. Northug er ikkje blant desse, etter det avisa erfarer.
Les mer om Ruka.
Northug vraka til v-cupen
Petter Northug blir ikkje tatt ut til verdscup-opninga i langrenn i Ruka komande helg, melder VG.
Les mer om Ruka.

Antwi tilbake i startoppstillinga

Start-spiss Dennis Antwi får tillit frå start mot Jerv, etter å ha blitt vraka mot Åsane i sist seriekamp. Antwi kom på bana i sluttminutta og sikra Start-siger mot bergensarane. Abu Ibrahim startar dermed på benken.
Les mer om Jerv, Start-siger og Åsane.
Vikafjellstunnelen ute av NTP: – Ein svart dag
Ny tunnel mellom Sogn og Voss vraka av regjeringa.
Les mer om NTP og Sogn.
Fekk betalt for å bli vraka frå verdscuplaget
Det var ein skuffa Anders Fannemel som måtte bli heime under dei siste verdscuprenna. I går fekk han truleg betalt for nettopp det.
Kokslien vraka
Mikko Kokslien er ute av laget til konkurransen i den store bakken i kombinert. Kokslien var ein del av laget som tok sølv i lagkonkurransen, men nå er Espen Andersen henta inn igjen på laget. Han går saman med Magnus Krog, Magnus Moan og Jørgen Graabak.
Vart vraka for ein månad sidan, no trur han på VM-jubel
Anders Fannemel vart vraka til hoppkonkurransar og fekk beskjed om å trene meir. I VM i Lahti er det ein revansjelysten 25-åring som set seg på bommen.
Les mer om Lahti og VM-jubel.
Fannemel vraka frå verdscuplaget
– For å være heilt ærleg, så er eg ikkje nøgd.
Hjelp, kva gjer vi med alle vraka?
I løpet av helga har Jærhavet slengt på land minst tre gamle skipsvrak. No blir også det mest omtala vraket frå i sommar sak for politikarane i Klepp.
Les mer om Jærhavet og Klepp.
Katrine Lunde vraka igjen
Katrine Lunde er vraka frå landslagstroppen til EM. Kari Aalvik Grimsbø og Silje Solberg blir Norges målvakter. Lunde vart også vraka til VM i fjor, men var med i OL i sommar. Marta Tomac er tilbake i troppen etter at ho ikkje blei med i OL. Norge møter Russland, Romania og Kroatia i det innleiande gruppespelet.
Lødemel vraka frå Høgre si valliste
Bjørn Lødemel er vraka frå Høgre si valliste til Stortingsvalet i 2017. Ordførar i Askvoll Frida Melvær er partiet sin toppkandidat.
Rooney på benken i Europaligaen
Manager Jos Mourinho har vraka Wayne Rooney til møtet med Zorya i Europaligaen. Manchester United-veteranen er henvist til benken.
Andreas (25) har høg utdanning, fast jobb og pengar på bok. Likevel har han knapt råd til å kjøpa seg leilegheit.
– Alt ligg liksom til rette for at det skal gå fint, men det er utruleg vanskeleg, seier Andreas Garmannslund. For seks år sidan kunne han velja og vraka.
–Katastrofe for Geilo
Statens vegvesen har beregnet at gjennomsnittstrafikken over Hardangervidda vil gå ned fra om lag 1100 biler daglig til rundt 550 dersom strekningen blir vraka som den andre stamveien til vestlandet.
Les mer om Geilo og Hardangervidda.
Overtru gjer at Jonas ikkje finst i Austevoll
AUSTEVOLL (NRK): Overtru får fiskarar til å vraka eit vanleg gutenamn. I generasjonar har austevollingar styrt unna å kalla ungane sine for Jonas.
Les mer om Austevoll.
– Sissoko på veg til Tottenham
Moussa Sissoko har vraka Everton og signert for Tottenham, ifølge Sky Sports. Den franske midtbanespelaren har tre sesongar i Newcastle bak seg.
Promillemistanke etter Flaktveit-krasj
19-åring blåste raudt etter å vraka bilen i fjellveggen på Flaktveit i natt.
Les mer om Flaktveit og Flaktveit-krasj.
Guardiola vraka stjerner
Pep Guardiola vraka fleire av dei store sjernene då Manchester City vann 2-1 over Sunderland i går. Korkje Joe Hart, Yaya Toure, Sami Nasri og Eliaquim Mangala fekk spele kampen. – Eg har ingen klager på dei, men det er eg som bestemmer kven som er med i troppen, sa Guardiola etter kampen
Pogba og Griezmann vraka
Frankrikes to største stjerner før EM er vraka til vertsnasjonens andre kamp mot Albania. Paul Pogba og Antoine Griezmann er ute av laget, mens Dimitri Payet har fått nykkelrollen bak Olivier Giroud på topp. Anthony Martial og Kingsley Coman er også inne på laget.
Hanne Harlem vraka til Høgsterett
Espen Berg og Cecilie Østensen Berglund er innstilte til to ledige embete som dommar i Høgsterett. Tidlegare justisminister Hanne Harlem nådde ikkje opp.
Ny president kan få kort datostempling
KOMMENTAR: Uansett om Hillary Clinton eller Donald Trump vinn i november, står dei i fare for å bli vraka om fire år.
Golberg vraka frå landslaget
Pål Golberg frå Hallingdal har fått den tunge beskjeden om at han er vraka frå neste års langrennslandslag.
Les mer om Hallingdal.
Golberg vraka frå landslaget: – Vil vurdere å finne på noko anna
Pål Golberg har fått den tunge beskjeden om at han er vraka for neste års langrennslandslag. Om han ikkje finn ei alternativ satsing kan det vere heilt slutt i skisporet.